'X-Men: Apocalypse' verkent oorsprong mutanten

Daarnaast komt er mogelijk geen teaser voor de film aan het einde van Days of Future Past.

Het duurt nog een paar maanden voordat X-Men: Days of Future Past in première gaat, maar toch is regisseur Bryan Singer al druk bezig met het vervolg, Apocalypse. Die film moet eind mei 2016 uitkomen, en dus is er genoeg te doen.

In een interview met Entertainment Weekly, vertelde Singer dat hij op dit moment al druk bezig is met de film. Hij is co-schrijver, en produceert de film. ”Ik ben in onderhandelingen om de film te regisseren. We werken er nog aan, proberen het nog te plannen. Maar ik zou de film graag willen regisseren.”

Verder liet Singer weten dat hij nog niet zeker is of Days of Future Past een teaser voor Apocalypse heeft. Aan het einde van The Wolverine kregen we een teaser voor Days of Future Past te zien, dus waarom dan geen teaser voor Apocalypse op het einde van DoFP?

”Ik moet die beslissing nog nemen,” vertelde Singer daarover. ”Er gebeurt iets in die film dat de aanleiding vormt voor gebeurtenissen in Apocalypse. De film zal ook gaan over mutanten uit het verleden, dus de oorsprong van mutanten. Dat is iets waar ik altijd al interesse in had, als we denken over onze Goden en onze geschiedenis en wonderen en krachten.”



NieuwsFilm

meest populair