Jesse Plemons mogelijk gecast als hoofdpersonage 'Star Wars: Episode 7'

De acteur uit o.a. The Master en Breaking Bad maakt grote kans op een van de hoofdrollen.

We hebben nog maar weinig concreet castingnieuws rondom de nieuwe Star Wars-film, die gepland staat voor 2015. Nu kunnen we echter melden dat de 25-jarige Jesse Plemons grote kans maakt op een hoofdrol in het nieuwe deel uit de saga.

Plemons werd afgelopen jaren vooral bekend door zijn rollen in tv-series zoals Friday Night Lights en Breaking Bad. Daarnaast was hij echter ook te zien in films die uiteenliepen van The Master tot Battleship.

Na een succesvolle auditie heeft de acteur volgende week een afspraak met regisseur J.J. Abrams, die dan waarschijnlijk zijn uiteindelijke oordeel zal geven. Welke rol Plemons potentieel zal spelen is nog niet bekend, maar gezien zijn uiterlijke overeenkomsten met Mark Hamill uit de originele trilogie, zou het ons niet verbazen als hij wordt gecast als Luke Skywalkers zoon.

Naast Plemons gaan er ook nog steeds geruchten dat Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor en Sullivan Stapleton in de running zijn voor rollen in Star Wars: Episode VII. Tot op heden zijn geen van deze geruchten echter bevestigd.

Star Wars: Episode VII, onder regie van J.J. Abrams, moet december 2015 in de bioscoop draaien. Verwacht wordt dat Carrie Fisher, Harrison Ford en Mark Hamill zullen terugkeren als respectievelijk prinses Leia, Han Solo en Luke Skywalker.



NieuwsFilm

meest populair