Gerucht: 'Batman vs. Superman' en 'Justice League' binnen jaar na elkaar in bioscoop

Ze zouden back-to-back opgenomen worden.

Op dit moment draait de DC Comics en Warner Bros. geruchtenmolen vooral om Batman vs. Superman. Zo nu en dan duikt er ook een gerucht over Justice League op, en de voornaamste bron van die geruchten lijkt LatinoReview wel te zijn. Of het nu zoeken naar aandacht is, of een kwestie van geruchten, de website heeft een nieuw gerucht dat redelijk interessant klinkt.

De website stelt dat Dwayne Johnson (die onlangs nog liet weten zich in 2014 bezig te houden met een mysterieus DC-project) zich bezig houdt met Justice League. Maar hoe werkt dat dan? De website aan het woord:

”Omdat Batman vs Superman met een gigantische cliffhanger/teaser zal eindigen, die regelrecht leidt tot Justice League, en net als die andere back-to-back producties, zullen ze de tweede film binnen een jaar uitbrengen om zoveel mogelijk aandacht te genieten. Zou dit dan de agressieve aanpak van DC zijn om Marvel onderuit te halen? Best mogelijk.”

Moeilijk in dit gerucht is echter dat Ben Affleck (die Batman speelt) al bezig is met het opzetten van zijn volgende regieproject, Live by Night. Daaraan wil hij beginnen als de opnames van Batman vs. Superman afgerond zijn. Toch lijkt het niet onmogelijk om daarna Justice League op te nemen. Affleck is sowieso lange tijd niet beschikbaar als hij begint aan zijn eigen regieproject. Terwijl Warner uiteraard zo snel mogelijk een Justice League film uit zou willen brengen.

Wat vinden jullie? Zou dit een mooie manier voor DC en Warner zijn om de concurrentie met Disney / Marvel aan te gaan?



NieuwsFilm

meest populair