Algemeen

'Inception' de meest favoriete Leonardo DiCaprio-film

En welke film van DiCaprio vonden jullie het minst?

door Bram de Groot op 26.01.2014 om 13:47 in Algemeen
Verleden week plaatsten we de POLL over de films waarin Leonardo DiCaprio te zien was. Je kon zowel stemmen op je favoriet als de film die jou het minste aansprak. De meest favoriete titel van de FilmTotaal bezoekers blijkt Christopher Nolans kaskraker Inception (2010) te zijn. Het kreeg namelijk 27% van de bijna 1400 stemmen.

De minst gewaardeerde titel is James Camerons kaskraker en Oscarwinnaar Titanic. De film die voor de definitieve doorbraak zorgde voor DiCaprio kreeg 19% van de stemmen.

Hieronder zie je de Top 5 meest favoriete Leonardo DiCaprio-films van de FilmTotaal-bezoekers. In het originele artikel vind je ook de andere titels en kan je nog steeds je stem uitbrengen.

1. Inception - 27%
2. The Wolf of Wall Street - 13%
3. The Departed - 12%
4. Django Unchained - 8%
5. Shutter Island - 8%

Hieronder zie je de Top 5 minst favoriete Leonardo DiCaprio-films van de FilmTotaal-bezoekers. In het originele artikel vind je ook de andere titels en kan je nog steeds je stem uitbrengen.

1. Titanic - 19%
2. The Beach - 12%
3. The Man in the Iron Mask - 9%
4. Romeo + Juliet - 9%
5. The Aviator en J. Edgar - 7%

Hieronder de Honest trailer van Inception:


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mikeydw

Avatar

Vraag mij af of hier niet eerder de films zijn beoordeelt waar Leonardo DiCaprio een rol in had... Dus puur de film en niet hoe Leonardo DiCaprio in die film zijn rol vertolkte... Maar dat is mijn mening :+

M0vieFreak

Avatar

Leonardo DiCaprio is altijd geweldig en zijn films ook! Beste acteur! :W

Nog een nieuws van The Wolf of Wall Street:
Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese zijn genomineerd voor nog een oscar. T+) Het was nog niet bekend wie genomineerd was voor The Wolf of Wall Street als ''Best Picture'' maar nu wel. Klik hier voor meer info.

Er is ook een nieuwe poster. Klik hier!

benjamin

Avatar

mikeydw "Vraag mij af of hier niet eerder de films zijn beoordeelt waar Leonardo DiCaprio een rol in had... Dus puur de film en niet hoe Leonardo DiCaprio in die film zijn rol vertolkte... Maar dat is mijn mening :+"


Er stond ook 'favoriete film van ..' en niet 'beste vertolking', dus dat is niet zo vreemd - in het er sterk op lijkende rubriekje van Schmoesknow beoordelen ze ook films.

Jaymson

Avatar

The Beach en J.Edgar heb ik (nog) niet gezien. Afgezien van J.Edgar zijn het allen oudere films van Leo die minder in smaak vallen :Y

Pete_027

Avatar

In de lijn der verwachting dat Titanic al slechtste naar voren komt, onterecht.

KingKong22

Avatar

Titanic is een goede film, dus totaal onterecht, maar denk dat de meeste daarop hebben gestemt omdat ze denken dat het een meiden film is of misschien omdat het "cool" is om tegen de menigte te gaan ofzo. Mja, Dicaprio is geweldig in alles wat hij doet.

Expendable

Avatar

Inderdaad onterecht voor Titanic. Meer dan 2 miljard aan de bioscoopkassa opgehaald en door bijna nagenoeg alle filmcritici bejubeld als een topfilm.

Maar ja, DiCaprio blinkt in al zijn optredens in films, dus lijkt mij een beetje logisch dat veel mensen voor zijn recentere werk hebben gestemd.

Jan231

Avatar

Weer dezelfde taalkundige fout: 'meest favoriete'
Je kunt maar een favoriet hebben. ;)

bigmichiel

Avatar

Jan231 "Weer dezelfde taalkundige fout: 'meest favoriete'
Je kunt maar een favoriet hebben. ;)"


Een taal groeit ook: http://www.woorden.org/woord/favoriete

Is gewoon goed AN. En je kunt meerdere favoriete hebben ;)

eltorro

Avatar

Ik vind Inception zelf wel een leuke film, maar de vertolking van Dicaprio in de film was juist weer hartstikke slecht:P

Steve Harwin

Avatar

bigmichiel "Een taal groeit ook: http://www.woorden.org/woord/favoriete

Is gewoon goed AN. En je kunt meerdere favoriete hebben ;)"


Bij die zinsnede moet het wel weer zijn "meerdere favorieten"

on topic:
Ik vond the wolf of wallstreet wel een goede film, maar het gevoel bekruipt je alsof je de hele tijd naar een televisie-show zit te kijken met DiCaprio als presentator. Dat maakt het ook een beetje eenzijdig en erg druk. Dat is ongetwijfeld een bewuste keuze van Scorsese, je ziet deze stijl bijvoorbeeld ook terug in Goodfellas. Maar ik vond het een beetje te veel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair