Video

Super Bowl Spot 'Transformers: Age of Extinction'!

Michael Bays Autobots en Decepticons krijgen te maken met Grimlock!

door Bram de Groot op 03.02.2014 om 06:58 in Video
Tijdens de Super Bowl XLVIII zijn via de Super Bowl Spot de eerste beelden onthuld van de eerstvolgende Transformers-film Transformers: Age of Extinction van regisseur Michael Bay, die uiteraard ook de drijvende kracht was achter de eerste drie delen uit 2007, 2009 en 2011, en met onder meer Transformers: Age of Extinction zijn voor onder meer Jack Raynor, Nicola Peltz, Mark Wahlberg, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Peter Cullen, Glenn Morshower, T.J. Miller, Stanley Tucci, Li Bingbing en Han Geng.

De drie films brachten gezamenlijk $2,7 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa. Ondanks dat de popcornkrakers financieel waanzinnig scoorden, was het ontvangst beduidend minder. Op Rotten Tomatoes noteerden Transformers (57%), Transformers: Revenge of the Fallen (20%) en Transformers: Dark of the Moon (36%) niet behaald sterk. Overigens zijn de cijfers op IMDb en FT een stuk beter.

Of Age of Extinction het beter gaat doen, zien we vanaf 10 juli in de Nederlandse (3D) bioscoop.


59 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

keesje500

Avatar

Ziet er vet uit!! alleen ik dacht dat de dinobots aan de kant van de autobots stonden...

keesje500

Avatar

En ze zijn echt groot!! want volgens mij zag ik optimus op grimlock rijden ...en das dus een kleintje erbij vergeleken

Darthmar

Avatar

keesje500 "ziet er vet uit!! alleen ik dacht dat de dinobots aan de kant van de autobots stonden..."


Ze staan aan de kant van de autobots met tegenzin. In ieder geval dat was het geval in de originele tekenfilm serie.

Niet echt een duidelijke of lange trailer maar er zal nog wel meer volgen.

B@chelor

Avatar

Tsja, 't ziet er een beetje van hetzelfde uit allemaal. Grimlock ziet er wel cool uit.

Angelater

Avatar

Droog, want zoals boven vermeld is het inderdaad niets vernieuwend, zoals ze nog maar twintigduizend keer hebben gezegd te doen. Naja, sinds deeltje twee verwachtte ik er al niets veel meer van, waardoor ik 'Dark Of The Moon' wel oké vond. We zullen zien... Dino's :E

Banned

Avatar

Nja formule blijft hetzelfde. Ben ook geen supergrootte Mark Wahlberg fan dus echt een nieuwe wind blaast hij voor mij ook niet door deze trailer. Ben wel blij dat die blonde griet niet het liefje is van Walhberg in de film maar z'n dochter. Ookal is ie wss nog te jong om haar vader te zijn.

benjamin

Avatar

Tja, wat kun je nu zeggen: op Mark na zouden deze beelden uit eender welke film kunnen komen en dat was eigenlijk wel te denken, dus zoals te verwachten is de Super Bowl Spot weer veel te kort om een indruk te geven. En dat zeg ik nu niet omdat het Transformers is, dat heb je haast bij elke spot...

Gigan72

Avatar

keesje500 "ziet er vet uit!! alleen ik dacht dat de dinobots aan de kant van de autobots stonden..."

Niet in het begin dat komt later pas maar met tegenzin
Grimlock ziet bv Optimus als een zwak iemand

Beetje het zelfde als met de Stunticons die werken ook met tegen zin met de Decepticons

Hancock

Avatar

Ik ben benieuwd wie die robot ala kanon in het begin is die optimus prime neerknalt ....... Calvatron????

horizon

Avatar

^^ Galvatron zou het dan zijn.

Trailer is gewoon cool en TF4 wordt gewoon weer fun, net zoals vorige drie delen. Smiley face

Ed Crane

Avatar

:N Meer van hetzelfde

Jonathancrane

Avatar

Waar is The Expendables 3 tv-spot :P ?

Roeltje

Avatar

OMG! :~ Ik moet een schone broek aantrekken!

jostru

Avatar

Hancock "Ik ben benieuwd wie die robot ala kanon in het begin is die optimus prime neerknalt ....... Calvatron????"


Lijkt me eerder Lockdown te zijn.

Secret1994goesFilm

Avatar

Is inderdaad meer van het zelfde: robots, mensen die er wat tussenlopen, meisje dat schreeuwt en explosies :P
Maar wil niet zeggen dat dit slecht gaat worden... enkel de dino op het einde vond ik wat... raar. :p

Ereptile

Avatar

DINOBOTS!!! :D Die ziet er supervet uit!

Aston

Avatar

Uiteraard vet maar de film zal wel tegenvallen. Leuk voor 1 keer in de bios, dat wel. Hopelijk laat hij nu zijn slechte humor achterwege.

PRIME

Avatar

Hahahaha, wat een heerlijke reacties weer! Heb dit echt gemist!


Vond de spot van vorig jaar vetter, maar OMG, this looks awesomeeee!!!

mijack1985

Avatar

Niemand opgevallen dat Swoop (die vliegende Dinobot, waar Bumblebee op springt ) twee hoofden heeft

Steve-O

Avatar

Wel beetje veel van hetzelfde alweer. Desalniettemin, die Dinobots zijn wel echt giga en de VFX zien er nog erg schoon uit. Aangezien de digitale IMAX camera's zijn gebruikt twijfel ik er niet aan dat het eindresultaat er in ieder geval erg mooi uit gaat zien.

YOLO

Avatar

OMG! Grimlock is vet :W
En de nieuwe look van Optimus Prime bevalt mij ook wel. T+)

Gigan72

Avatar

Ik vindt de dinobots meer iets weg hebben van chinese draken dan van dino.s
Maar ze zien er wel heel cool uit.

Paul83

Avatar

Optimus op Grimlock.....Dat kan niet beter.

Iedereen die zeurt over de designs moeten niet zo huilen naar mijn mening. Niemand zit op blokkendozen te wachten van de oude cartoons. Dit ziet er prima uit. Hopelijk wordt dit geen 3 uur lange zit btw. 2 en 3 waren niet al te best.

eltorro

Avatar

De design's zijn altijd al een sterk punt geweest van de Transformers films. Maar het ziet er vet uit, nu alleen hopen dat er snel een langere trailer uitkomt, want zoveel zie je hier nog niet.

Decepticon

Avatar

PRIME "Hahahaha, wat een heerlijke reacties weer! Heb dit echt gemist!


Vond de spot van vorig jaar vetter, maar OMG, this looks awesomeeee!!!"
Same here, ik ook, maar dat komt eerder door de alarmerende trailer muziek, dat leek wel op een luchtalarm, dat kwam indrukwekkender over, maar de beelden van deze komen imo toch écht veel indrukwekkender over!

EPIC AWESOMENESS, GINORMOUS DINOBOTS BABY!!!!

Ik zat hier langh op te wachten en ik ben niet teleurgesteld. Het ziet er geweldig uit!

Decepticon

Avatar

Gigan72 "Ik vindt de dinobots meer iets weg hebben van chinese draken dan van dino.s
Maar ze zien er wel heel cool uit."
Ja dat vind ik ook. Het is gewoon een iets andere kijk/uitwerking van de Dinobots en ik vind ze wreed. Ze zijn echt huge, Optimus is een klein miezerig botje vergeleken bij hun.
De 2 koppige vind ik ook heel erg bruut, is eens wat anders. Het zal Swoop vast wel zijn, maar voor hetzelfde is het een Predacon(Decepticon), er zijn nog steeds geen namen bevestigd.
Als het wel Swoop is, dan ben ik heel benieuwd wat de Decepticons aan hun zijde hebben, want andere hebben ze echt geen schijn van kans tegen die grote Dinobots.
De geruchten gaan dat er idd een Predacon combiner in de film zit, die een grote draak vormt.

Decepticon

Avatar

jostru "Lijkt me eerder Lockdown te zijn."
Nee, die 1e in het begin die in onder het schip loopt is waarschijnlijk wel Lockdown, die is ook helemaal donkergrijs.
Die 2e waar het gezicht in een gun veranderd is een ander, die is meer zilvergrijs en je ziet blauwe (neon)verlichting in zijn borst vlak onder zijn hoofd en je ziet daarna die nieuwe bot, met diezelfde blauwe verlichting en dat is dan hoogstwaarschijnlijk Galvatron en het kan niet anders dat dat ook die andere grote Argosy Freightliner truck is, die we op foto's zagen van die snelwegscene!

jostru

Avatar

Decepticon "Nee, die 1e in het begin die in onder het schip loopt is waarschijnlijk wel Lockdown, die is ook helemaal donkergrijs.
Die 2e waar het gezicht in een gun veranderd is een ander, die is meer zilvergrijs en je ziet blauwe (neon)verlichting in zijn borst vlak onder zijn hoofd en je ziet daarna die nieuwe bot, met diezelfde blauwe verlichting en dat is dan hoogstwaarschijnlijk Galvatron en het kan niet anders dat dat ook die andere grote Argosy Freightliner truck is, die we op foto's zagen van die snelwegscene!"


Degene die wegloopt van het schip en die met het "gezichtgeweer" zijn dezelfde hoor. Kijk maar naar de schouders en de bovenkant van het hoofd, dat is bij beide mooi rond. Lijkt me zelfs gewoon uit dezelfde scène te komen.

Hancock

Avatar

Decepticon "Nee, die 1e in het begin die in onder het schip loopt is waarschijnlijk wel Lockdown, die is ook helemaal donkergrijs.
Die 2e waar het gezicht in een gun veranderd is een ander, die is meer zilvergrijs en je ziet blauwe (neon)verlichting in zijn borst vlak onder zijn hoofd en je ziet daarna die nieuwe bot, met diezelfde blauwe verlichting en dat is dan hoogstwaarschijnlijk Galvatron en het kan niet anders dat dat ook die andere grote Argosy Freightliner truck is, die we op foto's zagen van die snelwegscene!"


Het klinkt echt gruwlijk :+

Razz

Avatar

Michael Bay maakt er een sport van om zo ver mogelijk van het originele verhaal te gaan in zijn films. Transformers en Turtles zijn goed voorbeeld daarvan. Hoe kan je nou van Grimlock een soort van paard maken die Optimus kan berijden. In Transformers The Movie (1986) (zie plaatje http://static2.wikia.nocookie.net/__cb20090724045310/transformers/images/3/3e/Grimlock.jpg) was die kleine robot 1/5 van Hot Rod. Nu is Grimlock veel groter dan Optimus, terwijl Optimus juist in grootte een van de enige was die het dichtst bij Grimlock in de buurt kwam van de Autobots. En dan Galvatron (of Megatron) waarvan het gezicht verandert in een gun, ipv heel zijn lichaam. Echt, wat een teleurstelling weer.

Het erge is nog dat ik de film, als Transformer fan, toch 3 x ga kijken in de bioscoop :\

Ik heb vandaag een sollicitatiebrief geschreven naar Paramount om deel te nemen aan de volgende Transformer film. Die Michael Bay vernield alles wat mij lief was bij Transformers :(

JamesBond

Avatar

Ziet er wel aardig uit.

M0vieFreak

Avatar

Ik heb hier zin in! Ziet er gaaf uit.

Skihvo

Avatar

Ziet er heel vet uit!

Skihvo

Avatar

Decepticon "Ja dat vind ik ook. Het is gewoon een iets andere kijk/uitwerking van de Dinobots en ik vind ze wreed. Ze zijn echt huge, Optimus is een klein miezerig botje vergeleken bij hun.
De 2 koppige vind ik ook heel erg bruut, is eens wat anders. Het zal Swoop vast wel zijn, maar voor hetzelfde is het een Predacon(Decepticon), er zijn nog steeds geen namen bevestigd.
Als het wel Swoop is, dan ben ik heel benieuwd wat de Decepticons aan hun zijde hebben, want andere hebben ze echt geen schijn van kans tegen die grote Dinobots.
De geruchten gaan dat er idd een Predacon combiner in de film zit, die een grote draak vormt."


Zal vet zijn als de Decepticons Trypticon erbij krijgen

Decepticon

Avatar

Razz "Michael Bay maakt er een sport van om zo ver mogelijk van het originele verhaal te gaan in zijn films. Transformers en Turtles zijn goed voorbeeld daarvan. Hoe kan je nou van Grimlock een soort van paard maken die Optimus kan berijden. In Transformers The Movie (1986) (zie plaatje http://static2.wikia.nocookie.net/__cb20090724045310/transformers/images/3/3e/Grimlock.jpg) was die kleine robot 1/5 van Hot Rod. Nu is Grimlock veel groter dan Optimus, terwijl Optimus juist in grootte een van de enige was die het dichtst bij Grimlock in de buurt kwam van de Autobots. En dan Galvatron (of Megatron) waarvan het gezicht verandert in een gun, ipv heel zijn lichaam. Echt, wat een teleurstelling weer.

Het erge is nog dat ik de film, als Transformer fan, toch 3 x ga kijken in de bioscoop :\

Ik heb vandaag een sollicitatiebrief geschreven naar Paramount om deel te nemen aan de volgende Transformer film. Die Michael Bay vernield alles wat mij lief was bij Transformers :("
Is dat niet een wat zielige instelling? Wat vernield hij dan? Je herinneringen zul je toch altijd blijven houden? Je bent niet verplicht de films te kijken en je kan altijd nog (oude) tekenfilms kijken, wanneer je wilt.

En dan snap ik niet eens dat je de dingen niet goed vindt, die je nu aanhaalt, ik kan wel ergere dingen bedenken, wat slecht is aan de films.
Zoals bepaalde platte humor elementen, het mooie meisje die in slo-mo in het midden van explosies loopt als een fotomodel en het overmatige gebruik van menselijke karakters. Hoewel ik dat in deel 1 en 3 wel goed gedoceerd vind.

Dat Optimus Grimlock berijdt, wordt ik ook nog niet enthousiast van, maar wie weet valt dat in de film wel goed op zijn plaats en is de reden aannemelijk waarom dat gebeurd.
Wat mij dan wel weer aanstaat, dat de Dinobots zo enorm groot zijn, dat vind ik toch wel geweldig. En dat maakt mij heel nieuwsierig hoe de Decepticons daar een antwoord op hebben.

Ik wil graag grote combiners zien en met deze grote Dinobots wordt de film iig weer grootser op schaal dan DOTM. Nog epischer dan de robots in Pacific Rim.

Decepticon

Avatar

Skihvo "Zal vet zijn als de Decepticons Trypticon erbij krijgen"
Zou wel vet zijn, maar ik zie dat niet zo gauw gebeuren. De hele film heeft imo een Chinese uitstraling, met de draakachtige Dinobots en de rest van de Autobots die een samurai-achtige warrior uitstraling hebben.
Ik denk eerder dat Bay één of meerdere Predacons laat opdraven, ik krijg een hele grote Transformers Prime vibe bij deze film.
Ik heb nog lang niet alle afleveringen gezien, maar ik weet dat daar ook Predacons in voor komen. Je hebt TF Prime "Predacons Rising" en TF Prime "Beast Hunters".

Het lijkt er op dat Bay dit keer heel veel invloeden daaruit gebruikt heeft.

horizon

Avatar

Elke keer als ik de trailer kijk wordt die beter.

Smiley face

Decepticon

Avatar

jostru "Degene die wegloopt van het schip en die met het "gezichtgeweer" zijn dezelfde hoor. Kijk maar naar de schouders en de bovenkant van het hoofd, dat is bij beide mooi rond. Lijkt me zelfs gewoon uit dezelfde scène te komen."
Ja, ik heb een paar keer goed moeten kijken en het horizontale "Y" motief op de schouder komt idd overeen en het lijkt ook uit dezelfde scene te komen, maar dat is soms ook schijn. Kudos, in zo'n korte teaser moet je dondersgoed kijken om dingen uit te pluizen.
Ik zie net btw ook de screenshots op TFW2005 en je ziet ook duidelijk het Lamborghini logo op de borst zodra het gezicht transformeert! Dus dat is dus bevestiging dat de Lamborghini een Decepticon is. En wat we denken Lockdown.

Ik vraag me af,en ik noem hem maar even voor het gemak Galvatron, of hij door mensen wordt gemaakt met resterende onderdelen en reverse engeneering. Je ziet hem ook zo'n turbine in de borst hebben als de Jaeger 'Gypsy Danger' in Pacific Rim, die wordt aangedreven door kernenergie.
Zou goed kunnen dat "Galvatron" ook wordt aangedreven door kernenergie ipv hun spark/energon.

lautjuhh

Avatar

Decepticon "Ja, ik heb een paar keer goed moeten kijken en het horizontale "Y" motief op de schouder komt idd overeen en het lijkt ook uit dezelfde scene te komen, maar dat is soms ook schijn. Kudos, in zo'n korte teaser moet je dondersgoed kijken om dingen uit te pluizen.
Ik zie net btw ook de screenshots op TFW2005 en je ziet ook duidelijk het Lamborghini logo op de borst zodra het gezicht transformeert! Dus dat is dus bevestiging dat de Lamborghini een Decepticon is. En wat we denken Lockdown.

Ik vraag me af,en ik noem hem maar even voor het gemak Galvatron, of hij door mensen wordt gemaakt met resterende onderdelen en reverse engeneering. Je ziet hem ook zo'n turbine in de borst hebben als de Jaeger 'Gypsy Danger' in Pacific Rim, die wordt aangedreven door kernenergie.
Zou goed kunnen dat "Galvatron" ook wordt aangedreven door kernenergie ipv hun spark/energon."Je ziet ook op ongeveer 0:22 seconden, Optimus in zijn oude vorm van voorgaande films door een zooi steigers heen rollen, met de Chevrolet rally auto op de voorgrond.
Zelf denk ik dat Optimus in loop van de film een upgrade krijgt.
Verder ziet het er gelikt uit en hoop ik dat de robots, waar het mij om gaat, meer 'screentime' en dialogen krijgen...
Mooi afwachten tot er een volledige trailer komt met wat meer inhoud.

evilkraanvogelz

Avatar

Zelf in een shot van 1 seconde in en tv spot is Nicola Peltz nog The-Last-Airbender slecht aan het acteren... Van M. Night Shyamalan naar Micheal Bay... Kan iemand haar advies geven in regisseurs kiezen want dat heeft ze duidelijk nog niet gehad.

Pete_027

Avatar

Gigan72 "Ik vindt de dinobots meer iets weg hebben van chinese draken dan van dino.s
Maar ze zien er wel heel cool uit."


inderdaad;

afbeelding

Pete_027

Avatar

Afgaande op deze teaser wordt het weer net zulke bagger als de vorige 3 delen. Jammer dat ze niet voor een regisseur hebben gekozen.

Muufley

Avatar

Maakt mij niet echt enthousiast, heb dit allemaal al eerder gezien en vond het toen ook al niets.

IvarW

Avatar

De Transformers trilogy is voor mij een guilty pleasure en het ziet er naar uit dat ik deze ook kan toevoegen ;)

IvarW

Avatar

De Transformers trilogy is voor mij een guilty pleasure en het ziet er naar uit dat ik deze ook kan toevoegen ;)

Remco

Avatar

UnknowB "Is inderdaad meer van het zelfde: robots, mensen die er wat tussenlopen, meisje dat schreeuwt en explosies. :p"


Tja wat wil je het is Bay die doet niet eens de moeite er iets anders van te maken. En dan zo'n Transformer aan een parachuutje :N. Het is weer dezelfde hoop lawaai die veel te lang duurt.

Darthmar

Avatar

Ik ben een grote TF-fan van het eerste uur.

Ik ben wel nieuwsgierig naar deze film. Wel zal ik het vreemd vinden dat de dinobots nu ineens Chinese draken zijn? Het zijn dinobots! Gebaseerd op dinosaurussen. Is het zo moeilijk om voor de karakters dicht bij de originele tekenfilmserie te blijven. Verhaaltechnisch mogen ze afwijken daar heb ik geen moeite mee.

Maar goed ik zal hem wel weer kijken in de bios..

eltorro

Avatar

Wel grappig dat iedereen die Dino's meteen al Chinese draken noemen, omdat die T-rex 2 kromme stekels op zijn hoofd heeft :P

evilkraanvogelz "Zelf in een shot van 1 seconde in en tv spot is Nicola Peltz nog The-Last-Airbender slecht aan het acteren... Van M. Night Shyamalan naar Micheal Bay... Kan iemand haar advies geven in regisseurs kiezen want dat heeft ze duidelijk nog niet gehad."

Heeft ze dit keer wel een goede keuze gemaakt, veel acteurs zijn doorgebroken met Bay films.

Decepticon

Avatar

Darthmar "Ik ben een grote TF-fan van het eerste uur.

Ik ben wel nieuwsgierig naar deze film. Wel zal ik het vreemd vinden dat de dinobots nu ineens Chinese draken zijn? Het zijn dinobots! Gebaseerd op dinosaurussen. Is het zo moeilijk om voor de karakters dicht bij de originele tekenfilmserie te blijven. Verhaaltechnisch mogen ze afwijken daar heb ik geen moeite mee.

Maar goed ik zal hem wel weer kijken in de bios.."
Ze lijken meer op draken en waarschijnlijk zullen ze dat ook zijn, maar zoals Eltorro al zei, we weten dat nog niet helemaal zeker, maar ik heb er geen problemen mee als ze de origins anders uitwerken dan in de tekenfilm, in de comics was het zelfs weer anders.
Dus waarom nu niet iets anders en origineels bedenken? Ik ben heel erg benieuwd om wat voor reden ze dan Dinobots genoemd worden, maar niet helemaal precies op dino's lijken.

Decepticon

Avatar

eltorro "Wel grappig dat iedereen die Dino's meteen al Chinese draken noemen, omdat die T-rex 2 kromme stekels op zijn hoofd heeft :P"
Als we er vanuit gaan dat dat vliegende monster de Dinobot Swoop/Strafe is, dan zullen het draken zijn.
Er is volgens mij, voor zover bekend, geen pteranodon met 2 koppen geweest vroeger.

PRIME

Avatar

Ik vind al die reacties echt weer geweldig. ''Echt weer hetzelfde, en de vorige drie waren al bagger'' Waarom doen mensen het zichzelf aan hier uberhaupt nog naar te kijken?


OT: Origins boeien me echt niets. Lekker een eigen draai eraan geven is ook prima.

En dat ''meer van hetzelfde'' argument is echt bizar slecht bij een VIERDE deel in een franchise. Godfather was ook meer van hetzelfde. Of Lethal Weapon, of Star Wars, of Lord of The Rings, of Batman, etc etc etc

jostru

Avatar

Decepticon "Ze lijken meer op draken en waarschijnlijk zullen ze dat ook zijn, maar zoals Eltorro al zei, we weten dat nog niet helemaal zeker, maar ik heb er geen problemen mee als ze de origins anders uitwerken dan in de tekenfilm, in de comics was het zelfs weer anders.
Dus waarom nu niet iets anders en origineels bedenken? Ik ben heel erg benieuwd om wat voor reden ze dan Dinobots genoemd worden, maar niet helemaal precies op dino's lijken."


Hoezo draken? Grimlock toch alvast niet. Is toch gewoon een T-Rex met hoorns? Ik snap niet waarom ze hem hoorns hebben gegeven, maar wat maakt het ook uit, hij ziet er cool uit.

Diegene die ervoor te zien is in die spot (samen met Bumblebee), ziet er wel wat uit als een draak, ja. Maar ik vraag me af of dat wel een Dinobot is. In een eerdere afbeelding met artwork voor de Dinobots zie je nergens iets van een vliegende Dinobot met 2 hoofden (en staarten), maar wel de klassieke look van een Pterodactylus, zoals Swoop er hoort uit te zien. De T-Rex met hoorns staat er ook tussen, wat me dus doet denken dat de overige Dinobots er ook zullen komen uit te zien zoals op die afbeelding en dat die tweekoppige "draak" helemaal geen Dinobot is.

afbeelding

KeesjeNL

Avatar

jostru "Hoezo draken? Grimlock toch alvast niet. Is toch gewoon een T-Rex met hoorns? Ik snap niet waarom ze hem hoorns hebben gegeven, maar wat maakt het ook uit, hij ziet er cool uit.

Diegene die ervoor te zien is in die spot (samen met Bumblebee), ziet er wel wat uit als een draak, ja. Maar ik vraag me af of dat wel een Dinobot is. In een eerdere afbeelding met artwork voor de Dinobots zie je nergens iets van een vliegende Dinobot met 2 hoofden (en staarten), maar wel de klassieke look van een Pterodactylus, zoals Swoop er hoort uit te zien. De T-Rex met hoorns staat er ook tussen, wat me dus doet denken dat de overige Dinobots er ook zullen komen uit te zien zoals op die afbeelding en dat die tweekoppige "draak" helemaal geen Dinobot is.

afbeelding"

Tel er bij op dat de achtergrond in die 2 shots er wel héél Chinees uitziet, net als de tempel die aan gruzelementen gaat. Trouwens, veel 'chinese draken' hebben hoorns, google er maar naarSmiley face.

jostru

Avatar

KeesjeNL "Tel er bij op dat de achtergrond in die 2 shots er wel héél Chinees uitziet, net als de tempel die aan gruzelementen gaat. Trouwens, veel 'chinese draken' hebben hoorns, google er maar naarSmiley face."


Ja, kom zeg. Je kan zeggen wat je wil over die met de 2 koppen, maar Grimlock is toch echt absoluut geen draak. Laat die 2 hoorns weg en dat is 100% een metalen T-Rex. Er is helemaal niets draakachtig aan hem. Die hoorns hebben ze er waarschijnlijk gewoon bijgezet omdat het er cool en beangstigend uitziet.

Remco

Avatar

PRIME "
En dat ''meer van hetzelfde'' argument is echt bizar slecht bij een VIERDE deel in een franchise. Godfather was ook meer van hetzelfde. Of Lethal Weapon, of Star Wars, of Lord of The Rings, of Batman, etc etc etc"


Ja maar dat waren Nolan, Donner en Peter Jackson dit is Bay ;) maar als je fan bent van Transformers snap ik het enthousiasme wel. Had liever ook een andere regisseur gezien met een andere insteek in plaats van 1 die doordat hij een grote zak geld krijgt toch maar weer een nieuw deeltje eruit perst. En dan ook nog eens zegt dat het anders gaat worden terwijl het exact hetzelfde is.

PRIME

Avatar

Remco "Ja maar dat waren Nolan, Donner en Peter Jackson dit is Bay ;) maar als je fan bent van Transformers snap ik het enthousiasme wel. Had liever ook een andere regisseur gezien met een andere insteek in plaats van 1 die doordat hij een grote zak geld krijgt toch maar weer een nieuw deeltje eruit perst. En dan ook nog eens zegt dat het anders gaat worden terwijl het exact hetzelfde is."Dat kan je niet zeggen aan de hand van 0.30 seconden.

Remco

Avatar

PRIME "Dat kan je niet zeggen aan de hand van 0.30 seconden."


Ik durf mijn hand er voor in het vuur te steken.

KeesjeNL

Avatar

PRIME "Dat kan je niet zeggen aan de hand van 0.30 seconden."
Een beetje serieus filmkijker kan dat wel.

Remco

Avatar

KeesjeNL "Een beetje serieus filmkijker kan dat wel."


Exact ! laten we eerlijk zijn Bay maakt films alsof het reclame filmpjes zijn. Luidruchtig, simpel en op de lange duur saai. Dus ik heb niet de illusie dat tie nu ineens met iets heel nieuws over de brug gaat komen. Dit is voor de liefhebbers zeg maar die niet teveel willen nadenken bij een film. Op zich niks mis mee maar heb je 1 Bay film gezien heb je ze allemaal gezien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair