'Skyfall' cinematograaf keert niet terug voor 'Bond 24'

De cinematografie van Skyfall werd nog voor een Oscar genomineerd.

Een van de zaken waar Skyfall om geprezen werd, is de cinematografie van Roger Deakins. De film kreeg daar zelfs een Oscarnominatie voor. De volgende Bond-film zal het echter zonder Deakins moeten doen.

Waarom Deakins niet terugkeert voor de film is niet bekend. Waarschijnlijk ligt het aan zijn drukke schema. Hij is erg populair in Hollywood. Direct na Skyfall begon hij met de opnames van de film Prisoners en onlangs rondde Deakins de opnames van Angelina Jolie’s Unbroken af.

Er is nog maar weinig bekend over Bond 24. We weten dat regisseur Sam Mendes de loodzware taak op zich heeft genomen een waardige opvolger op Skyfall af te leveren. Hij werkt op dit moment samen met John Logan (ook van Skyfall) aan het scenario van de nieuwe Bond-film.

Wat betreft de cast is er ook nog maar weinig bekend. Uiteraard keert Daniel Craig terug in de rol van James Bond. Verder kunnen we erop rekenen dat Ralph Fiennes terugkeert als M., Naomie Harris als Moneypenny en Ben Whishaw als Q. Bond 24 gaat in oktober 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair