Video

Ben Kingsley lovend over The Mandarin

En de openingsscène en poster van de Marvel One-Shot 'All Hail the King'.

door Bram de Groot op 28.02.2014 om 12:23 in Video
Tegenover de website HitFix heeft de Oscarwinnende acteur Ben Kingsley (Hugo) zich lovend uitgelaten over het personage The Mandarin / Trevor Slattery uit Iron Man 3 (2013). Voor de binnenkort te verschijnen Marvel One-Shot All Hail the King keert hij terug in de rol. Kingsley laat blijken dat hij het een geweldig personage vindt om te spelen.

"Ik miste Trevor. Het script van Iron Man 3 was prachtig en ik heb me op wat nuances na helemaal gehouden aan de tekst," aldus Kingsley. "Ik hou ervan op deze manier een personage in beeld te brengen en Trevors verhaal is op een bepaalde manier heel charmant. Hij is erg kwetsbaar, maar ook een groot overlever."

In de One-Shot, waarvan hieronder de openingsscène, moet hij ook zien te overleven: Zelfs in de gevangenis weet hij zijn eigen omgeving te creëren. Hij is een echte kameleon en dit soort dingen bewonder ik de personages die ik speel."

De keuzes die in Iron Man 3 werden gemaakt rond het personage, werden overigens niet door iedereen goed ontvangen. Mogelijk weet de One-Shot iets recht te zetten voor deze groep criticasters.

In All Hail the King, die te zien is op de aanstaande Blu-Ray van Thor: The Dark World, zijn ook de personages Jackson Norriss (Scoot McNairy), Herman (Lester Speight) en Justin Hammer (Sam Rockwell) te zien. De laatste Iron Man-villain is bekend uit Iron Man 2 (2010). Hieronder de poster:
16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ghossler

Avatar

Geweldige acteur.. maar hoe ze the mandarin hebben gedaan.. zogenaamd met die twist erin... sorry hoor.. ik vind het niets... zeker niet als je kijkt naar de comic en anime... the mandarin is gewoon the nemesis van ironman...

M0vieFreak

Avatar

ghossler "geweldige acteur.. maar hoe ze the mandarin hebben gedaan.. zogenaamd met die twist erin... sorry hoor.. ik vind het niets... zeker niet als je kijkt naar de comic en anime... the mandarin is gewoon the nemesis van ironman..."


Ik vind het ook erg slecht hoe ze Mandarin neer hebben gezet. Hoe konden ze nou zoiets bedenken tegenover al die fans. :|

Joslyn

Avatar

Ik heb de one shot nog niet gezien maar ik heb zo het gevoel dat hij toch echt de Mandarin blijkt te zijn ipv die pieperige alter ego

DennisFilm

Avatar

De hoop dat jij via een nog een gekke twist The Mandarin wordt of blijkt te zijn zou mooi zijn maar ben bang van niet.

jaime91

Avatar

DennisFilm "De hoop dat jij via een nog een gekke twist The Mandarin wordt of blijkt te zijn zou mooi zijn maar ben bang van niet."

Ja zou je dat echt mooi vinden? Van wat ik heb begrepen was The Mandarin totaal het tegenovergestelde van Trevor, en zou The Mandarin zich ook nooit zo gedragen zoals Trevor deed. Ik zou het dan heel vergezocht vinden door hem toch ineens The Mandarin te laten worden. En ook wel laf.

Ze hebben hier nogmaals voor gekozen, ik ben een van de weinige die de twist wel deels geslaagd vind en het zou jammer zijn als ze door negatieve kritieken terug gaan krabbelen. Maar nu val ik ook in herhaling, want dit heb ik al eens eerder gezegd.

dikkieD

Avatar

Ik zou het echt laf vinden als ze nu een 5 min filmpje maken waaruit blijkt dat Trevor toch The Mandarin is. Iron Man 3 was en is de slechtste uit de reeks.

Frietgezicht

Avatar

Heb em gezien. Zit ook cameo in van ander karakter uit Marvel-films(in de bajes) die we eerder gezien hebben.

benjamin

Avatar

jaime91 "Ze hebben hier nogmaals voor gekozen, ik ben een van de weinige die de twist wel deels geslaagd vind en het zou jammer zijn als ze door negatieve kritieken terug gaan krabbelen. Maar nu val ik ook in herhaling, want dit heb ik al eens eerder gezegd."


Het zou gewoon laf zijn, jezelf excuseren voor een gedurfde keuze is eerder een manier om gezichtsverlies te lijden, 'sorry dat wij mensen met ideeën en een eigen visie laten regisseren', komaan zeg. Ja, sommige mensen vonden de keuze niet goed, anderen dan weer wel (denk dat die groep groter is dan het internet soms doet uitschijnen), gewoon nu andere villains en personages gebruiken en verdergaan.

Angelater

Avatar

Als je de one-shot ziet is de twist eigenlijk wel te vergeven. Want je merkt dus dat ze nog lang niet klaar zijn met The Mandarin. Leuke one-shot trouwens.

Kamajiisama

Avatar

Ik heb genoten van Iron Man 3 , maar helaas The Madarin "twist" was voor mij ook een teleurstelling . De karakter Trevor Slattery , heerlijk gespeeld door Sir Ben Kingsley was een genot om te zien elke keer als hij ( veels te kort ) in beeld was .
You wil nevurrrrr see me cominggggggg !!!!:E

MonkeyBoy

Avatar

Zo moet de one shot gaan om de teleurstelling van het niet zien van de 'echte' mandarin in de film weer een beetje een positieve draai te geven(zal helaas niet zo zijn waarschijnlijk)

de stand in (ben kingsley) aka travor, doet ook in de gevangenis zich voor als de mandarin om indruk te maken op zijn celgenoten en van alles voor elkaar te krijgen, dan krijgt vanuit de zwaarbewaakte afdeling een duister karakter hier lucht van en komt eens polshoogte nemen, na wat duistere onduidelijke beelden, komt deze persoon oog in oog met trevor, het blijkt de echte mandarin te zijn (ook gespeeld door kingsley) hij schakelt zijn dubbelganger uit en besluit om wat zaken recht te zetten,
mooie eindscene waarbij hij ontsnapt.

in dit alles nog niet teveel van zijn krachten onthullend zodat in iron man 4, hij uiteindelijk de ultimate villain op full power kan zijn. :D

eltorro

Avatar

MonkeyBoy "zo moet de one shot gaan om de teleurstelling van het niet zien van de 'echte' mandarin in de film weer een beetje een positieve draai te geven(zal helaas niet zo zijn waarschijnlijk)

de stand in (ben kingsley) aka travor, doet ook in de gevangenis zich voor als de mandarin om indruk te maken op zijn celgenoten en van alles voor elkaar te krijgen, dan krijgt vanuit de zwaarbewaakte afdeling een duister karakter hier lucht van en komt eens polshoogte nemen, na wat duistere onduidelijke beelden, komt deze persoon oog in oog met trevor, het blijkt de echte mandarin te zijn (ook gespeeld door kingsley) hij schakelt zijn dubbelganger uit en besluit om wat zaken recht te zetten,
mooie eindscene waarbij hij ontsnapt.

in dit alles nog niet teveel van zijn krachten onthullend zodat in iron man 4, hij uiteindelijk de ultimate villain op full power kan zijn. :D"

De echte Mandarin lijkt me maar een saaie badguy, dus ik was wel blij met de twist.

(misschien spoiler alert over de one shot)
Maar dit stond op wikipedia: Ben Kingsley reprises his role as Slattery in the Marvel One-Shot short All Hail the King.[54] In this film, Slattery is an inmate at Seagate Prison being interviewed by Jack Norriss, a filmmaker documenting his life. However, in a plot twist, it is revealed that Norriss is a member of the real Ten Rings organization led by the original user of the Mandarin mantle, and that they are angered by Killian and Slattery making a mockery of their beliefs. He kidnaps Slattery from the prison, telling him that the real Mandarin wants to meet him
Linkie: http://en.wikipedia.org/wiki/Mandarin_(comics)

Bluemeister

Avatar

eltorro "De echte Mandarin lijkt me maar een saaie badguy, dus ik was wel blij met de twist.

"


Dit is nou typisch gelul van iemand die er dus helemaal niks van snapt! Je zegt maar gewoon wat zonder dat je je ooit hebt verdiept in The Mandarin, zo kun je toch geen goede conclusies trekken, kom op man...

eltorro

Avatar

Bluemeister "Dit is nou typisch gelul van iemand die er dus helemaal niks van snapt! Je zegt maar gewoon wat zonder dat je je ooit hebt verdiept in The Mandarin, zo kun je toch geen goede conclusies trekken, kom op man..."

Ik heb nooit de Iron Man strips gelezen als je dat bedoelt. Zijn krachten lijken me soms meer de richting op te gaan van magie, wat me meer lijkt te passen bij Thor. En persoonlijk ben ik meer van de vuist op vuist confrontaties.

Daarnaast is het natuurlijk boeiend om te zien hoe de standaard terrorist een doodnormale Amerikaan blijkt te zijn.

Bluemeister

Avatar

eltorro "Ik heb nooit de Iron Man strips gelezen als je dat bedoelt. Zijn krachten lijken me soms meer de richting op te gaan van magie, wat me meer lijkt te passen bij Thor. En persoonlijk ben ik meer van de vuist op vuist confrontaties.

Daarnaast is het natuurlijk boeiend om te zien hoe de standaard terrorist een doodnormale Amerikaan blijkt te zijn."


Dat is nou ook juist het idee achter The Mandarin, 'magie' vs de 'technologie' van Iron Man, daarom zijn het ook aartsvijanden, doordat ze zo verschillend zijn. Maar goed als je je niet verdiept in de materie weet je dat soort dingen ook niet natuurlijk...

nieuwslaatste nieuws

meest populair