Ben Kingsley lovend over The Mandarin

En de openingsscène en poster van de Marvel One-Shot 'All Hail the King'.

Tegenover de website HitFix heeft de Oscarwinnende acteur Ben Kingsley (Hugo) zich lovend uitgelaten over het personage The Mandarin / Trevor Slattery uit Iron Man 3 (2013). Voor de binnenkort te verschijnen Marvel One-Shot All Hail the King keert hij terug in de rol. Kingsley laat blijken dat hij het een geweldig personage vindt om te spelen.

"Ik miste Trevor. Het script van Iron Man 3 was prachtig en ik heb me op wat nuances na helemaal gehouden aan de tekst," aldus Kingsley. "Ik hou ervan op deze manier een personage in beeld te brengen en Trevors verhaal is op een bepaalde manier heel charmant. Hij is erg kwetsbaar, maar ook een groot overlever."

In de One-Shot, waarvan hieronder de openingsscène, moet hij ook zien te overleven: Zelfs in de gevangenis weet hij zijn eigen omgeving te creëren. Hij is een echte kameleon en dit soort dingen bewonder ik de personages die ik speel."


De keuzes die in Iron Man 3 werden gemaakt rond het personage, werden overigens niet door iedereen goed ontvangen. Mogelijk weet de One-Shot iets recht te zetten voor deze groep criticasters.

In All Hail the King, die te zien is op de aanstaande Blu-Ray van Thor: The Dark World, zijn ook de personages Jackson Norriss (Scoot McNairy), Herman (Lester Speight) en Justin Hammer (Sam Rockwell) te zien. De laatste Iron Man-villain is bekend uit Iron Man 2 (2010). Hieronder de poster:



NieuwsFilm

meest populair