Andrew Garfield wil Avengers / Spider-Man crossover

Het is niet waarschijnlijk, maar: "zeg nooit nooit".

In een gesprek met Yahoo vertelde Andrew Garfield, die de rol van Spider-Man speelt, dat hij graag zou zien dat zijn personage zich bij de Avengers voegt, net als in de comics. ”Dat zou ik geweldig vinden,” vertelde hij.

”Ik weet dat de fans het ook geweldig zouden vinden, de fans van het Marvel universum. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch?” Daar is Garfield overigens niet de enige in. Ook regisseur Marc Webb, die onlangs tekende voor The Amazing Spider-Man 3, ziet de crossover wel zitten.

”Als fan zou ik dat geweldig vinden. Ik weet niet hoe het zou kunnen gebeuren, maar zou er graag aan mee willen werken,” aldus Webb. In de oorspronkelijke Marvel-comics was Spider-Man regelmatig te zien in de Avengers comics. Helaas voor fans verkeren de rechten op Spider-Man bij Sony, niet bij Marvel.

Een crossover lijkt daardoor erg onwaarschijnlijk. Er is overigens wel ooit naar gekeken. Webb vertelde lange tijd geleden nog: ”Er zijn pogingen gedaan om een crossover te laten gebeuren, maar dat is uiteraard niet gelukt.” Toch is er een sprankeltje hoop. Garfield: ”Zeg nooit nooit!”

Garfield en Webb zijn overigens niet de enigen die graag een crossover willen met de Avengers. Een tijd geleden liet Hugh Jackman in een interview weten graag als Wolverine mee te doen aan een Avengers-film.



NieuwsFilm

meest populair