Algemeen

Andrew Garfield wil Avengers / Spider-Man crossover

Het is niet waarschijnlijk, maar: "zeg nooit nooit".

door Jim Pedd op 03.03.2014 om 13:10 in Algemeen
In een gesprek met Yahoo vertelde Andrew Garfield, die de rol van Spider-Man speelt, dat hij graag zou zien dat zijn personage zich bij de Avengers voegt, net als in de comics. ”Dat zou ik geweldig vinden,” vertelde hij.

”Ik weet dat de fans het ook geweldig zouden vinden, de fans van het Marvel universum. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch?” Daar is Garfield overigens niet de enige in. Ook regisseur Marc Webb, die onlangs tekende voor The Amazing Spider-Man 3, ziet de crossover wel zitten.

”Als fan zou ik dat geweldig vinden. Ik weet niet hoe het zou kunnen gebeuren, maar zou er graag aan mee willen werken,” aldus Webb. In de oorspronkelijke Marvel-comics was Spider-Man regelmatig te zien in de Avengers comics. Helaas voor fans verkeren de rechten op Spider-Man bij Sony, niet bij Marvel.

Een crossover lijkt daardoor erg onwaarschijnlijk. Er is overigens wel ooit naar gekeken. Webb vertelde lange tijd geleden nog: ”Er zijn pogingen gedaan om een crossover te laten gebeuren, maar dat is uiteraard niet gelukt.” Toch is er een sprankeltje hoop. Garfield: ”Zeg nooit nooit!”

Garfield en Webb zijn overigens niet de enigen die graag een crossover willen met de Avengers. Een tijd geleden liet Hugh Jackman in een interview weten graag als Wolverine mee te doen aan een Avengers-film.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MonkeyBoy

Avatar

Wordt eigenlijk wel eens tijd dat degene met de rechten niet zo moeilijk doen, dit kan alleen positief werken als ze niet zeuren over rechten en geld, als bijvb avengers spiderman wil, laat hem dan gewoon ook in die film komen zonder dat sony zich ermee inlaat en ook andersom.

en anders eens beginnen met cameo's zoals die voor wolverine al eens was geschreven, kost weinig tijd, en is weer goede reclame voor de andere studio dat ze een karakter van hun voorbij laten komen.

Roeltje

Avatar

Ja, doen! Dan wil ik in Phase 3 een Spier-Man stand-alone film die onderdeel is van het MCU en dan mag hij van mij in The Avengers 3 deel uitmaken van het team. Ik zie Spider-Man en Iron Man ook altijd samen in de tekenfilms en dat werkt goed. Iron-Spider gaat me trouwens wel erg ver.

jaime91

Avatar

Ja graag! Alleen zie ik dat ook niet gebeuren door dat constante gezeik met die rechten.

Steve-O

Avatar

Dit gaat nooit gebeuren. We zien allen Spidey bij The Avengers als Disney de rechten koopt. Denk dat Sony geen enkel bedrag aan gaat nemen.

Angelater

Avatar

Ik zie Spidey dolgraag als één van de Avengers, maar niet de huidige versie.

Gigan72

Avatar

Roeltje "Ja, doen! Dan wil ik in Phase 3 een Spier-Man stand-alone film die onderdeel is van het MCU goed."


Die zijn er toch al niet nodig om weer een stand alone film te maken over Spider-man.
Er zijn er al genoeg en er komen er nog een paar aan dus niet nodig vindt ik.
Ik zeg wel dat die nieuwe Spider-man films wel beter passen bij de Avengers film dan die Raimi films.

Brein8998

Avatar

Sony en Fox hebben duidelijk geen idee wat de fuck ze aan het doen zijn. Iedereen wil zien dat wolverine en spider-man The Avengers joinen.

Bluemeister

Avatar

Onzin nieuws, gaat echt noooooooooooooooooit gebeuren!

FilmMaster

Avatar

Ik hoop wel dat Spidey bij de avengers komt.

rainking

Avatar

Ik geloof ook nooit dat het gebeurt, maar het zou wel gaaf wezen. Het is dacht ik wel zeker dat Avengers 3 wordt gebaseerd op The Infinity Gauntlet en daar komen Spider-Man, The X-Men en The Fantastic Four ook in voor.

afbeelding

hania99

Avatar

Ik heb liever een smurfen/terminator crossover.
Ik heb voor de komende 20 jaar genoeg comic-verfilmingen gezien.

Kamajiisama

Avatar

Ik zie een Zorro/Machete crossover ook wel zitten en ga zo maar door O+
Genoeg Superhelden films ..voor de komende ..:}

Decepticon

Avatar

rainking "Ik geloof ook nooit dat het gebeurt, maar het zou wel gaaf wezen. Het is dacht ik wel zeker dat Avengers 3 wordt gebaseerd op The Infinity Gauntlet en daar komen Spider-Man, The X-Men en The Fantastic Four ook in voor."
Ja maar in comics is alles in elkaar veweven met alle personages.

Ik zie het ook op korte termijn nooit gebeuren, dan moeten de rechten van Spider-Man al verlopen bij Sony, maar dan alsnog zal Sony een fors bedrag neerlegen, om de rechten te houden, zo simpel is het.
Ik denk dat Sony elk bod van Dinsey/Marvel zal afslaan, ongeacht hoe hoog het is.

Maar ik denk dat het ook zo goed als zeker is, dat Avengers 3 gebaseerr gaat worden op The Infinity Gauntlet, we zien niet voor niks alle Gems voorbij komen.
Is alleen de vraag of Thanos alle Gems in zijn bezit krijgt, of dat Marvel het wil gaan rekken over de volgende Phase.
Persoonlijk hoop ik dat laatste niet, ik zie aan het eind van de volgende 3 Phases liever een andere grote villain, Kang The Conquerer bijv.

nieuwslaatste nieuws

meest populair