POLL: Transformers

Wat vind jij van de nieuwe en drie eerdere Transformers-films van Michael Bay?

Enkele dagen geleden verscheen de volledige trailer online van Michael Bays vierde Transformers-film Transformers: Age of Extinction, die aankomende zomer in de bioscoop verschijnt. Via de onderstaande POLLs kijken we terug op de drie eerste films en zijn we benieuwd wat je verwacht van het nieuwe deel.

De eerste speelfilm over de populaire animatieserie(s) en de geliefde speelgoedlijn van Hasbro verscheen in 2007. Bays Transformers (RT = 57%, IMDb = 7,2, FT = 6,7) werd een kaskraker door een dikke $700 miljoen te noteren aan de wereldwijde bioscoopkassa.

Twee jaar later stond het tweede deel al op het programma. De geplaagde sequel Transformers: Revenge of the Fallen (RT = 20%, IMDb = 6,0, FT = 6,2), die volgens Bay een moeilijke productiefase had door de schrijversstaking, werd uiterst mager ontvangen. Het wist - niet onverwacht - riant te scoren aan de bioscoopkassa: $836,3 miljoen.

Het derde deel Transformers: Dark of the Moon (RT = 36%, IMDb = 6,4, FT = 6,7) verscheen in 2011 en moest 'wraak' nemen op het voorgaande deel. Het ontvangst van de 3D-film was wat beter, maar nog steeds kon Bay de critici allesbehalve overtuigen. De Transformers-fans waren over het algemeen wel flink wat positiever. Met de enorme opbrengst van $1,1 miljard werd Transformers 3 na Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 de financieel succesvolste film van 2011.

Afgelopen week verscheen dus de eerste trailer van de vierde Transformers-film Transformers: Age of Extinction. Met heel wat nieuwe menselijke gezichten en uiteraard de nodige nieuwe robots zou dit de laatste Transformers-film worden van Bay. Uiteraard zijn we benieuwd wat jij van het nieuwe deel verwacht.
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
survey hosting

Heb je een andere mening over Transformers 4, dan kan je deze achterlaten bij de reacties. Stem hieronder op de Transformers-film die jou tot op heden het meest kon bekoren.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
customer survey



NieuwsFilm

meest populair