Vier kandidaten voor rol Doctor Doom in 'Fantastic Four'

Er lijkt een duidelijk beeld te zijn van hoe Doctor Doom eruit moet komen te zien.



Een tijd geleden maakten 20th Century Fox en regisseur Josh Trank bekend dat ze de Fantastic Four gevonden hadden. Nu moet er nog een acteur gevonden worden voor de rol van de slechterik van de film, Doctor Doom. Volgens The Wrap zijn daar nog maar vier kandidaten voor over.

Het betreft de acteurs Domhnall Gleeson (About Time), Toby Kebbell (Wrath of the Titans), Eddie Redmayne (Les Miserables) en Sam Riley (On the Road). Opvallend is dat zij allemaal een accent hebben en allemaal tussen de 30-35 jaar oud zijn. Er lijkt dus een duidelijk beeld te zijn van wat voor Doctor Doom we in deze film mogen verwachten.

Wie van hen heeft volgens jullie de beste papieren om het op te nemen tegen de Fantastic Four? In de film speelt Miles Teller de rol van Mr. Fantastic, Michael B. Jordan speelt the Human Torch, Kate Mara de Invisible Woman en Jamie Bell is The Thing. De verwachting is dat de beslissing snel genomen zal worden, omdat Fantastic Four al in juni 2015 in première moet gaan. De opnames moeten om die deadline te halen binnenkort al van start.

NieuwsFilm

meest populair