"'Transformers: Age of Extinction' wordt meer van hetzelfde"

En Bays eerste Transformers-film is veruit de beste.

Met het verschijnen van de volledige trailer van Transformers: Age of Extinction grepen we verleden week de kans om eens te kijken naar jullie visie is op Michael Bays eerdere drie Transformers-films en uiteraard de vierde in de reeks.

Het blijkt dat een grote meerderheid 'meer van hetzelfde' verwacht. Maar liefst 58 procent koos voor die optie. Daartegenover staat 31% van de stemmers die verwacht dat Age of Extinction 'de beste van de vier Transformers-films' wordt. Een kleinere groep (11%) verwacht 'een enorme teleurstelling'.

Als er gekeken wordt naar de eerdere drie films, dan weet de eerste film - zoals het doorgaans werkt met filmreeksen - de meeste stemmen te trekken. Zo'n 59% van de stemmers vindt Bays Transformers (RT = 57%, IMDb = 7,2, FT = 6,7) de beste van de drie. Daarna volgen het meest recente Transformers: Dark of the Moon (RT = 36%, IMDb = 6,4, FT = 6,7) met 34% en het geplaagde Transformers: Revenge of the Fallen (RT = 20%, IMDb = 6,0, FT = 6,2) met alsnog 80 stemmen. En nog even in een rijtje:

1. Transformers - 59%
2. Transformers: Dark of the Moon - 34%
3. Transformers: Revenge of the Fallen - 11%

Wil je je stem nog uitbrengen dan kan dat in het POLL-artikel. Hieronder kun je kijken naar een clip uit het eerste deel:



NieuwsFilm

meest populair