Algemeen

Disney brengt 'Avengers: Age of Ultron' en 'Star Wars: Episode VII' uit in IMAX

Ook Guardians of the Galaxy en Tomorrowland krijgen een kans op het grootst mogelijke scherm.

door Zilko Tarici op 21.03.2014 om 14:38 in Algemeen
Walt Disney Studios heeft gisteren een uitbreiding van hun samenwerking met IMAX aangekondigd en onthuld dat een aantal van hun grootste nog te verschijnen titels in het formaat zullen verschijnen. Onder deze titels bevinden zich Guardians of the Galaxy, Avengers: Age of Ultron, Tomorrowland en Star Wars: Episode VII. Hieronder kun je het officiële persbericht lezen:6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Zou nog beter zijn als Avengers: Age of Ultron, Tomorrowland en Star Wars: Episode VII echte IMAX footage die gefilmd/opgenomen is met IMAX camera's. Zowel Abrams als Bird hebben in het verleden IMAX apparatuur in hun films gebruikt. Ik hoop dat ze het dan weer doen voor hun nieuwste filmprojecten.

bioshock300

Avatar

Heeft ultron daar nu die artaffect in zn hand uit the gurdians of the galaxy?

eltorro

Avatar

bioshock300 "heeft ultron daar nu die artaffect in zn hand uit the gurdians of the galaxy?"

Ja, wel een vet plaatje 8-)

afbeelding

SunChaser

Avatar

Zou al wat zijn als ze t opnemen in 3D

Decepticon

Avatar

bioshock300 "heeft ultron daar nu die artaffect in zn hand uit the gurdians of the galaxy?"
Nee, ik dacht het niet, volgens mij is het de Tesseract, ik zie duidelijk een vierkant object, geen ronde, deze poster is ook al weer een tijdje oud.

Maar zoals YOLO ook al zegt, het zou beter zijn als ze ook daadwerkelijk eens in Imax opnemen, want ik zie de toevoeging nu niet zo, behalve dat het geluid fantastisch is. Dat grotere scherm biedt niet echt wat meer als je achter in de zaal zit. Dan zie ik een film liever in Dolby Atmos!

CineMan

Avatar

Decepticon "Nee, ik dacht het niet, volgens mij is het de Tesseract, ik zie duidelijk een vierkant object, geen ronde, deze poster is ook al weer een tijdje oud.

Maar zoals YOLO ook al zegt, het zou beter zijn als ze ook daadwerkelijk eens in Imax opnemen, want ik zie de toevoeging nu niet zo, behalve dat het geluid fantastisch is. Dat grotere scherm biedt niet echt wat meer als je achter in de zaal zit. Dan zie ik een film liever in Dolby Atmos!"


Ben ik het niet helemaal mee eens ik vind dat imax een enorme toevoeging heeft in de bios aangezien het beeld veel helderder is. Ik heb toen dertijd avengers zowel in imax als in een gewone bioscoop bekeken maar in een gewone bioscoop zijn donkere beelden (vooral in snelle actie scenes) byna niet te zien en te volgen wat in een imax bioscoop wel duidelijk te zien is.

NieuwsFilm

meest populair