Krijgen we diverse 'X-Men' spin-off films?

De producenten willen een spin-off voor Mystique, Deadpool en Gambit.

Dat 20th Century Fox grote plannen heeft met zijn X-Men-franchise was al een tijdje bekend. Maar nu blijkt dat de producenten die verbonden zijn aan de franchise meerdere nieuwe spin-offs willen maken. En dat lijkt nog redelijk concreet te zijn ook.

”Er waren mensen bij de studio die het nut niet zagen van de spin-offs, maar de mensen die Fox nu runnen begrijpen het en omarmen de plannen, dus we werken er nu op dit moment aan,” vertelde producent Lauren Shuler Donner. Zij was als producent aan elke X-Men-film die tot nu toe verscheen verbonden. ”Ik zou graag een Gambit-film maken. En eentje over Deadpool. Maar we zullen zien, er zijn zoveel geweldige personages.”

Maar er zou nog een ander personage zijn die een spin-off kan krijgen: Mystique (Jennifer Lawrence). Donner vertelde dat ze daar wel interesse in heeft. En ook producent en scenarist Simon Kinberg ziet spin-offs voor Gambit en Mystique wel zitten.

”Ik vind het geweldig wat Jen Lawrence met het personage heeft gedaan,” vertelde hij. ”En ik heb het gevoel dat, omdat ze in zo’n groot ensemble speelt, veel meer kansen heeft om iets moois te doen in een solofilm.”

De volgende film in de franchise is echter niet zo’n spin-off. Dat zal X-Men: Days of Future Past worden, die op 22 mei uitkomt. Vervolgens is het op 19 mei 2016 de beurt aan X-Men: Apocalypse en op 3 maart 2017 komt The Wolverine 3 uit. Daarnaast is er nog een X-Force-film in de maak.

Welk van de bovenstaande films zouden jullie graag zien?



NieuwsFilm

meest populair