Opnames 'Wolverine 3' en 'Apocalypse' mogelijk back-to-back

Dat zou Hugh Jackman graag willen.

Wolverine staat centraal in de X-Men-franchise van filmstudio Fox. Hij heeft de hoofdrol in X-Men: Days of Future Past en is daarna te zien in Apocalypse en een derde Wolverine spin-off. Maar, acteur Hugh Jackman heeft al meermaals laten weten de rol niet heel lang meer te kunnen spelen. Alle oefening die nodig is om in vorm te komen begint hem teveel energie te kosten.

Daarom zouden de producenten van de films mogelijk voor een back-to-back oplossing willen kiezen. Apocalypse moet in 2016 uitkomen en Wolverine 3 in 2017, dus zo’n vreemd idee is het dan niet om de films back-to-back op te nemen.

In een interview met Collider vertelde Hugh Jackman nog dat hij het fijn zou vinden om zijn fysieke vorm te kunnen behouden voor de films, in plaats van tussendoor te kunnen relaxen en weer terug in vorm te moeten komen. ”Het is veel makkelijker, omdat het moeilijk is om daar te komen, fysiek, maar zodra je daar bent, is het makkelijker je vorm te houden.”

En in nog een interview met Collider vertelden producenten Lauren Shuler Donner en Hutch Parker dat ze proberen het te regelen dat de films direct achter elkaar opgenomen worden. ”We proberen het zeker. We hebben aangekondigd dat Apocalypse in 2016 uitkomt, dus komende zomer moeten we de opnames plannen. En dan moet de nieuwe Wolverine film daarvoor of daarna opgenomen worden. Maar ik denk daarna pas, omdat de film ook later uitkomt.”



NieuwsFilm

meest populair