Josh Brolin is Marvels Thanos

Hij spreekt de stem in Guardians of the Galaxy voor 't eerst in.

Niemand minder dan Josh Brolin gaat de stem van de grote slechterik van het Marvel Cinematic Universe inspreken. Hij mag, blijkt uit een bericht van The Wrap, de stem van Thanos inspreken, de slechterik die aan het einde van The Avengers geïntroduceerd werd. De eerste keer dat we zijn stem zullen horen, wordt Guardians of the Galaxy.

Thanos zit in het Marvel Cinematic Universe achter de Infinity Gauntlet aan, waarmee hij het sterkste wapen van het universum in handen zou hebben. Daarvoor moet hij eerst de zes Infinity Stones verzamelen, waarvan de Tesseract en de Aether de eerste twee zijn. Verder lijkt de derde in Guardians voor te komen, in de vorm van een mysterieuze bol.

Het is niet zeker of Brolin naast zijn stem, ook zijn lichaam aan Thanos leent. In The Avengers stond Damon Poitier model voor het gezicht en lichaam. Mogelijk keert hij wederom terug. Verder lijkt het erop dat Thanos de komende tijd een steeds belangrijkere rol gaat spelen in de Marvel-films. Een rol in Age of Ultron lijkt groot.

Wat vinden jullie van de casting van Brolin?



NieuwsFilm

meest populair