Slechteriken 'Ant-Man' onthuld?

En weten we ook al wie die rollen spelen?

De mannen van Joblo melden wat leuke feitjes rond Avengers: Age of Ultron, Star Wars: Episode VII en Ant-Man. De meest interessante daarvan handelt over die laatste Marvel-film en gaat over wie mogelijk de slechterik van de film zal zijn.

De site meldt dat de grote slechterik van de film Darren Cross is, een vijand van Ant-Man Scott Lang en het hoofd van Cross Technological Enterprises. De website meldt verder dat de twee het in soortgelijke pakken tegen elkaar op zullen nemen. Beiden zijn dus klein van formaat in de grote gevechten. Verder is er een neef van Cross, William, die de slechterik Crossfire wordt.

Wie de rollen van de twee spelen wist de website niet. Maar, het gerucht gaat dat Corey Stoll de rol van Darren Cross speelt en dat Patrick Wilson in deze film William Cross speelt. Of hij dan ook meteen de slechterik Crossfire wordt, valt moeilijk te zeggen.

Gewapend met de buitengewone mogelijkheid om kleiner te worden, maar tegelijk wel sterker, moet oplichter Scott Lang (Paul Rudd) zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak voor een nieuwe generatie dreigingen te beschermen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren, die de wereld zal redden.

De door Peyton Reed geregisseerde film gaat op 6 augustus 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair