Kelsey Grammer wil meer in 'X-Men'-films te zien zijn

Hij wil graag nog eens als Beast te zien zijn.

Kelsey Grammer blijkt nog niet klaar te zijn met de rol van Beast. De ster was te zien in de oorspronkelijke trilogie en had zelfs een kleine cameo in X-Men: Days of Future Past. In een interview vertelde Grammer dat hij nog eens als Beast te zien zal zijn. ”Ik hoop dat ze een manier vinden om een nieuw verhaal te maken waarin Beast uit mijn tijdlijn te zien is,” vertelde hij.

Verder onthulde Grammer dat hij het initiatief nam tot de cameo in Days of Future Past. Hij belde regisseur Bryan Singer daarover. ”Ik belde Bryan,” begon hij zijn verhaal. ”Ik kwam Hugh Jackman tegen en hij zei, ‘Oh, je zit in een nieuwe X-Men, maat!’ en ik zei, ‘Nee hoor, ik weet er niets vanaf.’”

”Toen ben ik gaan rondbellen en kreeg ik het scenario en ontdekte ik dat het vooral over het verleden ging en de tijdlijn waarin ik niet speel. Maar ik zag dat er op het einde een mogelijkheid was voor een cameo. Dus ik zei, ‘Dat wil ik erg graag doen,’ en dat heeft Bryan voor me geregeld.”

De volgende film in de franchise is X-Men: Apocalypse, dat zich in de jaren tachtig afspeelt. De film concentreert zich voornamelijk op de cast van First Class, maar scenarist Simon Kinberg heeft al laten weten dat er plaats is voor een aantal leden van de oorspronkelijke cast. De hoop bestaat dus dat Grammer nog eens te zien is als Beast.

NieuwsFilm

meest populair