Richard Pryor's weduwe niet blij met Nick Cannon

Hij zou in onderhandelingen zijn voor de rol van Pryor in een biografische film.

Een tijdje terug gaf de 33-jarige acteur/rapper Nick Cannon (Love Don't Cost A Thing, Day Of The Dead (2008), Bobby) aan dat hij wellicht Richard Pryor in een film zou gaan spelen. De Amerikaan had blijkbaar meerdere gesprekken met regisseur Lee Daniels (The Paperboy, The Butler) gevoerd, ondanks dat de film nog niet in productie is. Cannon vertelde dat hij diverse voorbereidingen trof, waaronder zijn haar laten groeien en van roken een gewoonte maken.

Pryor's weduwe, Jennifer Pryor, ziet dat echter niet zitten. Ze vindt dat iemand anders de legendarische rol moet vervullen. Namelijk de 45-jarige Terrence Howard (Prisoners, Sabotage). Jennifer, die enige zeggenschap over de rol bezit, vertelt TMZ dat Cannon op de zaken vooruit loopt, omdat Daniels nog bezig is met audities. Ze zegt dat de beslissing een makkelijke is, omdat Howard perfect lijkt. Jennifer beschrijft hem als intensief en briljant wanneer het tot acteren en komedie komt. Daarentegen wilt ze wel dat hij wat afvalt.

Nick Cannon en Terrence Howard zijn niet de enige namen die rond gaan. Marlon Wayans, Mike Epps en Jay Pharoah zijn ook genoemd. De kinderen van Richard Pryor zien Wayans wel zitten. Zij vinden dat Jennifer, die twee keer met Richard getrouwd is, niet goed bezig is. Blijkbaar zou ze wegens pretentieuze redenen met de biografische film aan de slag zijn.

Richard Pryor stierf in 2005 op 65-jarige leeftijd aan een hartaanval.



NieuwsFilm

meest populair