Simon Kinberg over 'X-Men: Apocalypse'

En hij gaat in op Channing Tatums Gambit.

Simon Kinberg ging tijdens een interview met Latino Review uitgebreid in op X-Men: Apocalypse en Channing Tatums Gambit. Het blijkt dat First Class, Days of Future Past en Apocalypse deel zijn van een heuse trilogie. Die handelt over het wereldwijd opkomen van mutanten.

”We zien deze X-Men films als een trilogie,” vertelde Kinberg. ”Op een manier zijn het de oorsprongsverhalen van Charles, Raven, Hank en Eric en zullen we zaken opzetten in Apocalypse die tot nieuwe verhalen leiden. We bekijken het wereldwijd, in de zin van, waar de mutanten in de wereld passen. Daarom springen we van de jaren ’60 naar de jaren ’70 en ’80. We willen de voortgang van de wereld kunnen volgen en zien hoe de mutanten in die wereld passen. Het is erg radicaal in een superheldenfilm om telkens een decennium over te slaan.”

Vervolgens ging hij in op de introductie van Channing Tatums Gambit in de franchise. Dat zou ofwel via een team-film zijn (bijvoorbeeld in Apocalypse), of via een standalone film. ”Eerlijk gezegd weet ik het antwoord op die vraag niet. We praten nog over of het goed zijn Gambit in een gewone X-Men film te introduceren, of via een standalone film. Ik weet het antwoord daar nog niet op. Ik denk dat er geen eenduidig antwoord is op welke van de twee het beste is.”

Tot slot vertelde hij nog over de identiteit van de Four Horsemen, die we op het einde van Days of Future Past zagen. ”Ik zal je dit vertellen en er zijn uiteraard veel verschillende versies van de Horsemen in de comics en ik zal hun identiteit niet onthullen. Maar kan je zeggen, dat we het kiezen van de Horsemen zeer serieus namen en zowel identiteit van alle Horsemen in de comics en cartoons bestudeerd hebben.”



NieuwsFilm

meest populair