Orlando Bloom walgt van Miranda Kerr

Orlando Bloom walgt van Miranda Kerr na haar flirt met Justin Bieber

Eerder deze week raakte Orlando Bloom (Lord of the Rings, Pirate's of the Carribean, Troy, Kingdom of Heaven) slaags met Justin Bieber (Never Say Never, Believe) in restaurant Cipriani op Ibiza. De aanleiding voor de vechtpartij is vermoedelijk Orlando’s ex, Miranda Kerr. Bieber en Kerr werden namelijk iets te intiem tijdens een fotoshoot van Victoria’s Secret in 2012.

“Sindsdien zag Orlando Kerr als een totaal ander persoon,” meldt een bron die close met Bloom is aan de New York Post. Minder dan een jaar na Bieber’s flirt met Kerr, scheidden Miranda en Orlando officieel.

De steeds groter wordende strijd tussen Justin en Orlando kwam eerder deze week nog tot een hoogtepunt toen Orlando Justin een klap wou geven, welke Bieber ternauwernood wist te ontwijken. Waarop de Biebs reageerde met “What’s up, b*tch”

Dat Orlando geen fan is van Justin moge duidelijk zijn. Bloom vindt dat Bieber “op zijn plaats gezet zou moeten worden, onder andere voor zijn onrespectvolle omgang met vrouwen." Vlak voor het gevecht zei Justin tegen Orlando dat Miranda Kerr “goed” was, verwijzend naar hun eerdere flirt. Alhoewel Miranda’s advocaten ontkennen dat er enige sprake is van intimiteit tussen Kerr en Bieber.

Om het vuurtje nog een beetje verder op te stoken plaatste Bieber een dag na zijn vechtpartij met Orlando een foto van een huilende Bloom op Instragram.



NieuwsFilm

meest populair