POLL: Welk Justice League-lid verdient een eigen film?

Uiteraard van Batman en Superman, maar van welke andere DC-superheld zie jij graag een stand-alone film?

Ook afgelopen week was er weer voldoende te melden rond de DC Comics-films die komende jaren moeten verschijnen. In 2013 startten DC en Warner Bros. de onlangs uitgebreid ingeplande reeks met de Superman-film Man of Steel en in 2016 volgt in ieder geval Batman v Superman: Dawn of Justice. Datzelfde jaar verschijnt nog een derde titel - tenzij het een losstaande titel is - en voor de jaren daarna staan flink wat DC-films gepland. Onder die titels valt op zeker Justice League, een verzamelfilm met alle grote DC Comics-helden. In deze POLL de vraag: van welke Justice League-lid zie jij het liefst een stand-alone film?

Aangezien er van Superman al een film (Man of Steel) is verschenen en het logisch is dat er wordt uitgekeken naar een nieuwe Batman-film, zijn deze twee grote DC-superhelden niet meegenomen. Hieronder zie je tien andere namen met uiteraard de overige originele teamleden Wonder Woman, the Flash, Green Lantern, Aquaman en de Martian Manhunter. De andere vijf zijn erbij gezet aangezien deze later in de comics ook een belangrijk lid werden van de Justice League.

In de reacties kan je jouw keuze toelichten of aangeven waarom je mogelijk liever één van de vele andere Justice League-personages zou willen zien in een stand-alone film.

Succes met stemmen.
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair