Opnames Ron Howards 'Inferno' in april 2015 van start

Het nieuwe Dan Brown avontuur gaat in december in première.

Deadline maakte bekend dat de opnames van Ron Howards derde Dan Brown verfilming, Inferno, in april 2015 van start gaan. Tom Hanks is daarin wederom te zien als Professor Robert Langdon, een rol die hij eerder speelde in The Da Vinci Code en Angels & Demons. De film moet in december 2015 in première gaan.

Het boek Inferno, is het vierde boek over de avonturen van Robert Langdon. Het werd vorig jaar gepubliceerd en speelt zich af in Italië. Robert Langdon, professor in de symbolenstudies, wordt meegesleept in een spannend avontuur dat zich concentreert op een van de meest legendarische literaire meesterwerken ooit: Dante’s Inferno.

Tegen deze achtergrond moet Langdon het opnemen tegen een angstaanjagende tegenstander. Daarbij moet hij een uitgekiend raadsel oplossen, dat hem meesleept in een landschap van klassieke kunst, geheime doorgangen en futuristische wetenschap. Op basis van Dante’s duistere epische gedicht, moet Langdon de antwoorden op de raadsels vinden en proberen te voorkomen dat de wereld voor altijd zal veranderen.

Het scenario van de film wordt verzorgd door David Koepp.



NieuwsFilm

meest populair