Vier DC Comics-films lijken onthuld

Uiteraard krijgen we een Justice League film, maar ook drie films over de afzonderlijke helden.

Gisteren gaven we een overzicht van de superheldenfilms die we tot en met het jaar 2020 kunnen verwelkomen. Een belangrijke reeks zal de DC Cinematic Universe zijn, aangezien er komende jaren maar liefst tien film rond de helden van DC Comics gaan verschijnen. De enige titel die officieel is aangekondigd is het in 2016 te verschijnen Batman v Superman: Dawn of Justice. Een deel van de andere titels zou binnenkort worden aangekondigd, maar voorlopig kunnen we alleen maar gissen.

Nu heeft de website Flickering Myth ontdekt dat Warner Bros. vier domeinen heeft geregistreerd en die geven alvast vier van de toekomstige films prijs. De domeinen zijn:



Van Justice League is bekend dat deze waarschijnlijk snel zal volgen op Batman v Superman, mogelijk al in 2017. Ook Wonder Woman hangt al jarenlang in de lucht en actrice Gal Gadot zal de rol gaan spelen. Een losstaande Aquaman is ook onvermijdelijk en naar verwachting vult Jason Momoa de titelrol in. Er zouden al twee scripts in de maak zijn.

De superheldenfilm Shazam is mogelijk een compleet losstaande film. Acteur Dwayne Johnson flirt al enige tijd met de gedachte dat hij bekend mag maken dat hij Shazam en/of zijn tegenstander Black Adam speelt. De kans is aanwezig dat Shazam pas na Justice League wordt geïntroduceerd en uiteindelijk toch een rol vervult binnen het team.



NieuwsFilm

meest populair