Orlando Bloom in onderhandelingen voor 'Pirates of the Caribbean 5'

Keert Keira Knightley dan ook terug?

Orlando Bloom heeft tijdens de Oz Comic-Con in Brisbane onthuld in onderhandelingen te zijn om een rol te spelen in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. De acteur was voor ’t laatst in de derde film van de franchise te zien, Dead Man’s Chest, maar vervolgens samen met Keira Knightley uit de film geschreven. Nu lijkt het erop dat Disney hem toch terug wil als Will Turner.

”Er zijn gesprekken geweest en ik sta er zeker voor open,” meldt Bloom. ”Ik vond de hele ervaring om samen te werken met Johnny en [regisseur] Gore [Verbinski] geweldig. Een van de redenen dat ik de kans greep, was dat Johnny erin zat. Ik was een gigantische fan van Johnny Depp toen ik opgroeide en de kans om zo nauw met hem samen te werken, kon ik gewoon niet laten schieten.”

De vijfde film in de franchise moet geregisseerd worden door het Zweedse duo Joachim Rønning en Espen Sandberg. Het verhaal is nog niet zeker, al zal Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) hoogstwaarschijnlijk proberen de Black Pearl weer groot te maken (die bleek in On Stranger Tides in een fles te zitten).

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales staat gepland voor een release op 6 juli 2017. Hieronder het einde en de after credits scène van On Stranger Tides.


NieuwsFilm

meest populair