'Now You See Me 2' verschijnt in de zomer van 2016

En 'Dirty Grandpa' moet eind 2015 gaan draaien.

Lionsgate heeft bekendgemaakt dat het vervolg op de verrassende box office kraker Now You See Me uit 2013 verschijnt op 10 juni 2016. Daarnaast maakte de studio bekend dat ook voor Dirty Grandpa een datum is geprikt.

De komedie van regisseur Dan Mazer en met acteurs Robert De Niro en Zac Efron verschijnt in de States op 25 december 2015. De film gaat over een oud legergeneraal (De Niro) die weinig vertrouwen heeft in de toekomstige vrouw van zijn kleinzoon (Efron). Hij neemt hem mee naar de jaarlijkse 'spring break' in Florida en zet daar de bloemetjes even flink buiten.

De sequel op Louis Leterriers verrassing Now You See Me moet in de States in de zomer van 2016 in première gaan. Het eerste deel noteerde een fraaie $350,0 miljoen aan de wereldwijde box office. Now You See Me 2 gaat uiteraard weer over de 'Four Horseman', een groep uiterst behendige illusionisten die uit zijn op het geld van corrupte miljardairs. Namen als Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher en Dave Franco keren terug.

Verrassend genoeg opent de tweede Now You See Me, geregisseerd door Jon M. Chu, op dezelfde dag als Uncharted. Dirty Grandpa neemt het tijdens de kerst van 2015 op tegen Mission: Impossible 5 en The Revenant.



NieuwsFilm

meest populair