Gesprekken over 'Hellboy 3' aan de gang

Maar heeft Guillermo del Toro het daar niet te druk voor?

De afgelopen jaren hebben we meermaals gehoord van Guillermo del Toro en Ron Perlman dat ze graag Hellboy 3 zouden willen maken. Tegelijk gaven beiden aan dat de kans daarop niet heel groot is. Er zou zelfs niet meer over de film gesproken worden. Maar nu laat acteur Jeffrey Tambor, die in de films de rol van Tom Manning speelt, weten dat er toch gesprekken zijn.

”Er wordt gesproken over een ‘Hellboy 3’, maar ze moeten maar opschieten, want anders gaat het mij niet meer lukken,” vertelde de acteur. Meer details gaf hij uiteraard niet, maar dat er over de derde film gesproken wordt, schept in ieder geval hoop.

Toch zal de film hoogstwaarschijnlijk niet snel gebeuren, als Del Toro aan het hoofd moet staan. Hij heeft het bijzonder druk en werkt op dit moment aan Crimson Peak en Pacific Rim 2 en bemoeit zich met televisieserie The Strain.

Onlangs vertelde Del Toro nog wat er in de derde film zou moeten gebeuren. "[Hellboy] moet de Apocalyps worden om de mensheid te kunnen beschermen. Maar tegelijkertijd wordt hij dus een erg duister wezen. Het is een interessante manier om de reeks te laten eindigen."



NieuwsFilm

meest populair