Verhaal 'Justice League'-films onthuld?

En welke gebeurtenis lanceert het verhaal van Aquaman?

Gisteren onthulde Warner Bros de titels van alle DC-films die de studio tot 2020 uit gaat brengen. Zack Snyder bleek in die onthulling niet alleen de regisseur van Batman v Superman: Dawn of Justice te zijn, maar ook van Justice League: Part One en Justice League: Part Two. Badass Digest zegt nu details te hebben over die films.

Volgens de website zal de volledige Justice League al verzameld zijn aan het einde van Batman v Superman. Ze zouden er dan achter zijn gekomen dat er een grote slechterik is die achter de schermen actief is. Die slechterik zou, zoals recent nog door Latino Review bericht werd, Brainiac zijn. Het team dat het vervolgens tegen hem opneemt moet dan bestaan uit Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher), Aquaman (Jason Momoa) en The Flash (Ezra Miller).

Aan het einde van die film moet dan de Green Lantern (over wie in 2020 een solofilm verschijnt) te zien zijn en zeggen dat er een slechterik uit de ruimte op Aarde afstevent. Die slechterik is dan uiteraard Darkseid. Interessant is dat hij, net als Brainiac, aangetrokken wordt tot de Aarde door het baken dat Superman van Krypton meenam.

Verder schrijft de site nog dat het verhaal van Aquaman gelanceerd wordt met de World Engine uit Man of Steel, die grote delen van Atlantis vernietigd. Alle verhalen die volgen in het DC filmuniversum zouden uit Man of Steel voortkomen. Overigens zouden de personages Mera, Orm, Black Manta en The Trench bijrollen spelen in de film over Aquaman.

Wat vinden jullie van de plannen?



NieuwsFilm

meest populair