"'Wonder Woman' speelt zich af in de jaren 20"

En er zou een trilogie in ontwikkeling zijn.

In 2017 zal actrice Gal Gadot te zien zijn in haar eigen Multiverse-film Wonder Woman. Het zal de eerste "superheldinnenfilm" zijn sinds Elektra (2005) en Catwoman (2004). De website Bleeding Cool heeft nu wat details weten te ontfutselen over wat we te zien krijgen in de langverwachte film, die volgt na Batman v Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad, die beiden in 2016 uitkomen.

Volgende bronnen van Bleeding Cool zou Wonder Woman zich afspelen in de jaren 20 van de vorige eeuw. Maar voordat de 'Goddess of Truth' op de aarde arriveert bivakkeert ze de eerste helft van de film op Paradise Island waar verschillende Amazon-groepen strijden om de macht. Volgens Bleeding Cool zouden deze details staan in het goedgekeurde script.

Vervolgens zou er een man - niet Steve Trevor - op het eiland arriveren en de Amazons om hulp vragen. Princess Diana schiet de man te hulp en reist af naar de aarde. De aarde bevindt zich op dat moment in de jaren 20. Diana zal de wereld ontdekken vanuit haar eigen perspectief.

Tevens zouden er al twee vervolgen op het Warner Bros.' superheldenrooster staan. De tweede Wonder Woman-film zou zich moeten afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog en een derde deel zou zich in de hedendaagse tijd afspelen, samen met de Justice League Of America. De vraag is echter hoe nog eens twee Wonder Woman-films moeten passen tussen de reeds aangekondigde reeks DC-films.

Deze details geven in ieder geval het eerdere gerucht gewicht dat Wonder Woman al enige tijd op de aarde actief is bij aanvang van Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice. De eerste Wonder Woman-film moet echter nog wel een financieel succes worden. Deze staat gepland voor 23 juni 2017.



NieuwsFilm

meest populair