Peggy Carter ook te zien in 'Ant-Man'

Naast haar eigen tv-serie blijft ze terugkeren in Marvels filmuniversum.

Enkele maanden geleden was er al het gerucht, maar nu is ook officieel bekend dat het personage Peggy Carter, gespeeld door Haley Atwell, te zien is in Marvel Studios' Ant-Man. Een uitgaand bericht voor een stand-in voor de actrice verraadde haar aanwezigheid.

Atwell speelde de rol van Carter, het oogappeltje van Steve Rogers, al in de twee Captain America-films Captain America: The Winter Soldier (2014) en Captain America: The First Avenger (2011) en ze zal te zien zijn in The Avengers: Age of Ultron (2015). Ook dook ze een aantal keer op in de tv-spinoff Agents of S.H.I.E.L.D. en krijgt ze haar eigen spin-off serie Agent Carter (2015).

Volgens de geruchten komt ze voor in een flashback-scène waarin Hank Pym (Michael Douglas) een ontmoeting heeft met de oprichters van S.H.I.E.L.D. Naast Peggy zouden ook de personages Howard Stark, Armin Zola en Alexander Pierce te zien moeten zijn. Deze scène zou een van de redenen zijn geweest voor het plotselinge vertrek van regisseur Edgar Wright eerder dit jaar.

De opnames van Ant-Man werden begeleid door regisseur Peyton Reed en de superheldenfilm - ook met Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll en Michael Peña - draait vanaf 6 augustus in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair