Jared Leto beoogd kandidaat The Joker in 'Suicide Squad'

In 2016 krijgen we een opvolger op Heath Ledgers Joker.

Volgens bronnen van de website TheWrap heeft Warner Bros. Jared Leto (Dallas Buyers Club) in het vizier voor de rol van The Joker. De Oscarwinnaar moet de Batman-slechterik spelen in David Ayers Suicide Squad, de DC Comics-superheldenfilm die in augustus 2016 in de bioscoop moet verschijnen.

Dit gerucht bevat twee kanten. Ten eerste zou dit betekenen dat we opnieuw The Joker in actie gaan zien op het witte doek. In het verleden zagen we wijlen en Oscarwinnaar Heath Ledger nog een fantastische invulling geven aan het personage in Christopher Nolans The Dark Knight (2008). Jaren daarvoor wist Jack Nicholson een even imposante versie neer te zetten in Tim Burtons Batman (1989). Ten tweede zou er dus al een acteur op het oog zijn. Leto was eerder in beeld voor Marvels Doctor Strange.

Enkele weken geleden werden Ryan Gosling, Tom Hardy, Margot Robbie, Will Smith en Jesse Eisenberg in verband gebracht met de film. De laatste speelt in Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice de rol van de villain Lex Luthor. Suicide Squad staat gepland voor 5 augustus 2016.



NieuwsFilm

meest populair