Justin Lin moet laatste 'Fast & Furious'-films gaan regisseren

De regisseur van deel drie t/m zes moet de laatste delen back-to-back opnemen.

Volgens de website Deadline wil Universal Pictures regisseur Justin Lin terug op de regiestoel voor de afsluitende Fast & Furious-films. James Wan, de regisseur die Lin 'verving' voor het aanstaande Fast & Furious 7, keert sowieso terug naar Warner Bros. om aan de slag te gaan met de horrorsequel The Conjuring 2 die op 10 juni 2016 moet verschijnen.

Deadline meldt dat de laatste - vermoedelijk twee - delen in de reeks back-to-back opgenomen moeten gaan worden, vergelijkbaar met wat er is gedaan met de Harry Potter, Twilight en The Hunger Games-afsluiters en wat ook zal gebeuren met Avengers: Infinity War.

Lin zit overigens niet stil en moet dus wel kunnen toehappen. Hij werkt nu aan het tweede seizoen van de HBO-serie True Detective en zou daarna aan de slag moeten gaan met een big budget-remake van Shaolin Temple. Een voordeel is dat hij niet meer de opvolger op The Bourne Legacy (2012) beet hoeft te pakken. Deze spin-off sequel werd onlangs geschrapt om plaats te maken voor een nieuwe Bourne-film van Paul Greengrass en Matt Damon.

Eerst krijgen we te maken met Wans Fast & Furious 7 welke op 2 april de Nederlandse bioscoopzalen binnen racet. Onlangs zagen we de vliegensvlugge eerste trailer.



NieuwsFilm

meest populair