Duidelijke blik op de Necromancer in 'The Hobbit: The Battle of the Five Armies'

De White Council neemt het in de film tegen hem op.

Hieronder hebben we weer een nieuwe foto van Peter Jacksons The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Deze toont ons het tweede personage dat Benedict Cumberbatch in de film speelt. Naast Smaug is de acteur ook nog de Necromancer, die later niemand minder dan superslechterik Sauron zal blijken te zijn.

In The Battle of the Five Armies is het aan de White Council, die bestaat uit Gandalf (Ian McKellen), Galadriel (Cate Blanchett), Radagast (Sylvester McCoy), Saruman (Christopher Lee) en Elrond (Hugo Weaving) om het tegen hem op te nemen. In de onlangs verschenen trailer zagen we al hoe Saruman zegt Sauron te zullen verslaan.

[/url]

In The Battle of the Five Armies wordt het verhaal direct na de gebeurtenissen in
The Desolation of Smaug voortgezet. De dwergen hebben hun koninkrijk terug veroverd op de draak Smaug (Cumberbatch), maar die is nu op wraak belust en op weg naar Lake Town om zich te wreken op de inwoners. Niet dat Thorin ([url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=48482]Richard Armitage) zich daar druk om maakt: hij is enkel bezig met zijn herwonnen rijkdom. Pogingen van Bilbo (Martin Freeman) om hem tot bedaren te brengen mislukken en de arme Hobbit wordt gedwongen een gevaarlijke keuze te maken. Tegelijk zijn er veel grotere gevaren in het spel: Gandalf (McKellen) zit in een penibele situatie en Sauron stuurt enorme Orc-legers naar de Lonely Mountain. Duisternis nadert en het is aan dwergen, elven en mensen om een allesbeslissende keuze maken: zich verenigen, of zich laten vernietigen. Wat volgt is de epische strijd van de vijf legers, waarin de toekomst van Midden-Aarde aan een zijden draadje hangt.

Vanaf 10 december in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair