Algemeen

Regisseur Robert Schwentke keert terug voor 'The Divergent Series: Allegiant: Part 1'

En een nieuwe blik op het tweede deel, The Divergent Series: Insurgent.

door Bram de Groot op 08.12.2014 om 08:54 in Algemeen
R.I.P.D.-regisseur Robert Schwentke keert terug voor de regie van The Divergent Series: Allegiant: Part 1. Dit heeft studio Lionsgate bekend gemaakt. Daarnaast is er een nieuwe foto onthuld van de voorganger The Divergent Series: Insurgent die volgend jaar maart in de bioscoop verschijnt.

Beide films zijn vervolgen op de tienerboekenverfilming Divergent die eerder dit jaar een kleine $300 miljoen noteerde aan de wereldwijde bioscoopkassa. Nadat we enige tijd terug al een teaser trailer voorbij zagen komen, verschijnt eind deze week de volledige trailer online.
Met rollen voor Shailene Woodley (Tris), Theo James (Four), Maggie Q (Tori), Mekhi Pfeiffer (Max), Ansel Elgort (Caleb), Zoë Kravitz (Christina), Miles Teller (Peter) en Keiynan Lonsdale (Uriah) schiet Insurgent op 19 maart de Nederlandse bioscoopzalen in. Het eerste deel van Allegiant staat gepland voor 18 maart 2016. Hieronder nogmaals de teaser van Insurgent:


18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Peebo

Avatar

Nog altijd eerste niet gezien, ben gewoon totaal niet geïnteresseerd in deze hele Franchise

Spacemut

Avatar

Ik vond Divergent erg leuk om te kijken en van hoog niveau. Maar de teaser van deel 2 zag er niet uit, hopelijk dat de trailer van vrijdag er beter uitziet.

De studio moet wel vertrouwen hebben om hem ook deel 3 te laten regisseren.

bramme

Avatar

Van alle YA-adaptaties waar we de laatste jaren mee om de oren geslingerd worden was Divergent veruit de minste. Het blijft natuurlijk lekker wegkijken, maar het geheel is echt niet overtuigend. Deze sequels laat ik voorlopig dan ook maar aan mij voorbij gaan.
Dan was The Maze Runner een heel stuk beter, hier kijk ik wel uit naar het vervolg.

Ed Crane

Avatar

bramme "Van alle YA-adaptaties waar we de laatste jaren mee om de oren geslingerd worden was Divergent veruit de minste."


Je vond Twilight werkelijk beter?

Ed Crane

Avatar

Okay, interessant.

Vampire Academy?

Ed Crane

Avatar

En Divergent al na 10 minuten?

bramme

Avatar

Ed Crane "Je vond Twilight werkelijk beter?"

Ik begin eigenlijk pas te tellen vanaf de Hunger Games.
Mss moest ik het meer specificeren als het YA/DystopieWaarinTienersDeWereldMoetenRedden-genre.
Zo beter?

Ed Crane

Avatar

Welke YA-film vond je de beste, los van The Hunger Games?

bramme

Avatar

Ed Crane "Welke YA-film vond je de beste, los van The Hunger Games?"

Wel The Hunger Games vond ik zelf niet veel aan, de eerste niet en de tweede ook niet eerlijk gezegd. De derde laat ik voorlopig dan ook aan me voorbij gaan.
Hmm, wel dan moet ik toch weer voor The Maze Runner gaan. Ik vond die erg leuk weergegeven en het Lord of the Flies-gehalte trok mij wel Smiley face.

Nogmaals ik heb het hier dus wel over de dystopische YA-films à la Hunger Games en Divergent, niet over jeugdboekverfilmingen zoals The Fault in Our Stars, etc.

M0vieFreak

Avatar

Waarom maken ze niet bekend dat hij ook voor Part 2 terug keert? Of maakt hij alleen Part 1 en iemand anders Part 2? Dat zou erg raar zijn. :?

Secret1994goesFilm

Avatar

Divergent was zeker niet slecht... had enkel wat moeite met de logica dat het volk in thema's werd onderverdeeld... Wat voor nut had het?
Ook had ik wat moeite met het zware vechten dat de meisjes moesten doen :P (niet seksistisch bedoeld ;) )

VInd de Teaser er wel vet uitzien, benieuwd naar deeltje 2

ridjieddo

Avatar

Wat een rottitel, echt niet normaal.

thehungergames

Avatar

Divergent vond ik echt een hele stomme film. Het wist me gewoon niet te boeien en ik vond de soundtrack een van de slechtste die ik ooit heb gehoord. Het paste totaal niet bij de beelden en was gewoon foeilelijk. De actie en verhaallijn wist me ook niet te boeien.

starbass

Avatar

Soundtrack was inderdaad just erg goed, ik vond heel de film wel OK eigenlijk. hopelijk houden ze het vast met de volgende.

Eerste Hungergames vond ik goed, maar de tweede was erg voorspelbaar en vrij slap (vooral de games zelf). Mazerunner was een stuk vermakelijker.

Hungergames blijft toch een slap aftreksel van Battle Royal (en die is erg goed!)

NieuwsFilm

meest populair