Jason Momoa heeft contract voor vier films als Aquaman

En hij noemt het personage badass.

Tijdens de Comic-Con Experience in Brazilië sprak acteur Jason Momoa over zijn rol als Aquaman in het aankomende DC filmuniversum. Tijdens zijn panel onthulde Momoa dat hij slechts een contract het voor vier films en ging hij kort in op aspecten van het personage dat hij speelt.

In welke vier films Momoa de rol speelt, wilde hij niet vertellen, maar de indicaties zijn duidelijk. Zo is het vrij waarschijnlijk dat de acteur speelt in Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice. Daarnaast weten we dat Momoa speelt in een standalone film en in de twee Justice League-films. De kans op een cameo in andere DC-films is zo gezien vrij onwaarschijnlijk.

Ook liet de acteur weten dat hij al lang voordat hij aangekondigd werd als Aquaman, zijn contract getekend had. ”Het personage wordt badass, anders hadden ze mij niet gecast voor de rol,” aldus Momoa.

Batman v Superman gaat op 24 maart 2016 in première, gevolgd door The Justice League: Part One op 12 november 2017, Aquaman op 27 juli 2018, en The Justice League: Part Two op 14 juni 2019.



NieuwsFilm

meest populair