Algemeen

Will Smith en Margot Robbie staan centraal op twee nieuwe posters 'Focus'

De twee zullen daarna ook beiden een rol spelen in David Ayers Suicide Squad.

door Zilko Tarici op 22.12.2014 om 14:50 in Algemeen
Na de eerste trailer, die afgelopen oktober verscheen, heeft Warner Bros. Pictures nu twee nieuwe personageposters van de romantische actiefilm Focus vrijgegeven. Op deze posters zien we hoofdrolspelers Will Smith en Margot Robbie (The Wolf of Wall Street). Je kunt de posters hieronder bekijken!

Focus werd geschreven en geregisseerd door duo Glenn Ficarra en John Reque (Crazy, Stupid, Love) en gaat over Nicky (Smith), een doorgewinterde meesteroplichter die verliefd wordt op groentje Jess (Robbie).

Hoewel Focus de eerste samenwerking is tussen Robbie en Smith, staan ze ook al in de startblokken om rollen te spelen in David Ayers DC-verfilming Suicide Squad. In die film zal Robbie de rol van Harley Quinn spelen en Smith de rol van Deadshot. Naast de twee voorgenoemde acteurs spelen ook Rodrigo Santoro en Gerald McRaney rollen in Focus. De film draait vanaf 26 februari 2015 in de Nederlandse bioscopen.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Aparte maar mooie kleuren effect. Mooie posters ook. Morgen komt de nieuwe trailer!

thehungergames

Avatar

Lijkt wel op poster Nightcrawler (mijn pf) : zelde kleureneffect en close up hoofd met zonnebril.

Muufley

Avatar

Iemand is wat the enthousiast bezig geweest met de grain tool in photoshop.

pringles

Avatar

Ik ben blij dat will smith weer te bewonderen is in de bioscoop. Hij is sinds 2008 toch behoorlijk op de achtergrond geraakt, behalve dan qua producent en het niemendalletje after earth. Dus hopelijk gaat het wat worden met Focus.

NieuwsFilm

meest populair