Castfoto's Bond-film 'Spectre'

We zien Daniel Craig, Léa Seydoux en Dave Bautista.

Er zijn vandaag een paar castfoto's vrijgegeven van de set van James Bond-film Spectre. Daarop zien we drie van de hoofdrolspelers in de film, Daniel Craig (James Bond), Léa Seydoux (Madeline Swann) en Dave Bautista (Hinx). Zo te zien bevinden ze zich ergens in Oostenrijk boven in de bergen. Vermoedelijk hinten de makers hiermee naar een ski-scène, die traditioneel deel uitmaakt van de Bond-films.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Andere rollen in de film van regisseur Sam Mendes worden gespeeld door Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner), Monica Bellucci (Bond-girl Lucia Sciarra), Andrew Scott (MI6-lid Denby) en Christoph Waltz (Oberhauser).

In Spectre krijgt Bond een mysterieuze boodschap uit zijn verleden. Hij moet de afgrijselijke waarheid achter de sinistere organisatie SPECTRE zien te onthullen. Tegelijk levert M. (Fiennes) strijd tegen politieke krachten, in een poging de geheime dienst in leven te houden. De film draait vanaf 23 oktober 2015 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair