Hele reeks nieuwe 'Ant-Man' foto's

En de cast en crew hebben het over de Marvel-film.

Na een trailer en hele reeks foto's, heeft Marvel besloten om nog meer foto's vrij te geven van superheldenfilm van regisseur Peyton Reed, Ant-Man. Verder spreken cast en crew uitgebreid over de film.

"Hij is niet gewend een held te zijn," begon regisseur Peyton Reed over het personage van Paul Rudd (Scott Lang). "Hij is meer zoals George Clooney in Ocean's Eleven. Hij is een vent die een nieuw leven voor hemzelf op probeert te bouwen en vergiffenis zoekt." Verder kruisen de paden van Lang en Hank Pym (Michael Douglas) als die laatste Lang besluit in te huren voor een test. Het hele doel is om te zien of hij geschikt is om het Yellowjacket-pak van Darren Cross (Corey Stoll) te stelen. Maar die pogingen worden bemoeilijkt door de aanwezigheid van Hope van Dyne (Evangeline Lilly). "Zij is al lang niet meer in haar vaders leven geweest," aldus Lilly. "Dus haar verhaal in de film, zoals die van Scott met zijn dochter, draait om het vinden van een band."

Over slechterik Yellowjacket had Corey Stoll ook wel wat te vertellen: i]"Hij werd zich bewust van de technologie die mensen kan laten krimpen tot een centimeter. Nu heeft hij een eigen versie van de techniek ontwikkeld, die mensen tot een psychose brengt als ze het teveel gebruiken."[/i]

En dan nog de mieren, waar Reed over vertelt. Alle insecten die je zult zien zijn met de computer gemaakt. "Het is onmogelijk om echte mieren iets te laten doen. Want we zijn allemaal geen Ant-Man! Als zij je bijten, is dat bijna het pijnlijkste uit een hele insectenrijk!"

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair