Paul Rudd in boekverfilming 'The Revised Fundamentals of Caregiving'

Het verhaal heeft wat weg van de Franstalige 'The Intouchables' uit 2011.

Het zal weinig individu's ontgaan zijn dat we deze week speciale beelden van Paul Rudd zagen als de superheld Ant-Man. Het werd vorig jaar als verrassend nieuws beschouwd omdat Rudd in het algemeen bekend staat als een ijveraar van komedies. Zo speelde hij o.a. in Role Models, I Love You, Man en They Came Together. Uiteraard heeft de 45-jarige Rudd zich ook op ander terrein begeven, zoals horror in één van de Halloween delen en drama in The Perks of Being a Wallflower. Nu kan hij daar een nieuwe titel aan toevoegen.

Variety meldt dat Rudd in de boekverfilming The Revised Fundamentals of Caregiving zal verschijnen als één van de hoofdpersonages. Het boek, van auteur Jonathan Evision, volgt Benjamin Benjamin (Rudd) - die vanwege de recessie, een tragedie en de scheiding van zijn vrouw op zoek gaat naar werk in de zorg. Hij ontmoet weldra de 19-jaar oude Trev, een jongeman met de spierziekte van Duchenne. Er ontstaat vervolgens een unieke vriendschap tussen het duo die hen op een avontuurlijke reis zendt.

Producer Rob Burnett, die vijfmaal toe een Emmy heeft gewonnen, zal het script schrijven en regisseren. Donna Gigliotti (Silver Linings Playbook) en James Spies (Constantine) produceren de film. De opnames zullen op 22 januari beginnen.



NieuwsFilm

meest populair