Geen crossover 'Bourne' franchises op komst

Er zijn geen plannen voor.

De komende tijd zullen er twee nieuwe films verschijnen in de Bourne-franchise. Allereerst komt er eentje uit waarvoor Matt Damon en regisseur Paul Greengrass terugkeren. En er is er een op komst met Jeremy Renners personage in de hoofdrol. Gedacht wordt dat de twee binnenkort ook samen in een film te zien zullen zijn, maar producent Frank Marshall meldt dat het voorlopig niet zal gebeuren.

”We hebben daar geen plannen voor,” aldus Marshall. ”Maar je weet het nooit. Ik zeg nooit nooit. Maar dat is niet het plan. Ze bevinden zich op afzonderlijke wegen.” Plannen zijn er dus niet om Aaron Cross en Jason Bourne samen te brengen.

Verder werd Marshall gevraagd of het moeilijk was om Damon en Greengrass weer bij elkaar te krijgen. ”De uitdaging lag vooral in het vinden van het goede verhaal. Als je teurgkijkt naar vijf of zes jaar geleden, toen hadden we nog geen verhaal. Het duurde lang om een verhaal te vinden waar iedereen op reageerde. En nu gaan we vooruit.”

De Bourne-film rond Matt Damon komt in juli 2016 uit in de bioscoop. Die met Jeremy Renner staat gepland voor dezelfde maand.



NieuwsFilm

meest populair