Kaya Scodelario dichtbij rol in 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

De actrice was vorig jaar nog te zien in 'The Maze Runner'.

In December vernamen we dat er vijf actrices in beeld waren voor een rol in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, alweer het vijfde deel van Disney’s populaire franchise. Het ging destijds om Gabriella Wilde, Lucy Boynton, Alexandra Dowling, Jenna Thiam en Kaya Scodelario. Nu meldt Deadline dat laatstgenoemde, bekend van The Maze Runner (2014) en het nog te verschijnen Maze Runner: The Scorch Trials, aan het langste eind lijkt te gaan trekken.

Het personage wordt naar alle waarschijnlijkheid de love interest van Henry (Brenton Thwaites), die de samenwerking aangaat met Jack Sparrow (Johnny Depp). De schurkachtige kapitein Brand (Javier Bardem) wil wraak nemen op Sparrow omdat deze verantwoordelijk zou zijn voor de dood van zijn broer. Verder gaan er geruchten dat Geoffrey Rush (Barbossa), Orlando Bloom (William Turner), Jack Davenport (James Norrington) en Ian McShane (Blackbeard) weer hun opwachting zullen maken.

Het vijfde deel, dat wordt geregisseerd door Joachim Ronning en Espen Sandberg (Kon-Tiki, 2012), staat gepland voor de zomer van 2017.



NieuwsFilm

meest populair