Jessica Chastain vindt het huwelijk niet belangrijk

"Ik weet nog niet wat ik met mijn leven wil."

Jessica Chastain (The Tree of Life, Zero Dark Thirty) denkt voorlopig nog niet aan trouwen. "Het huwelijk is voor mij gewoon niet zo belangrijk." Dat vertelt de 37-jarig actrice tijdens een interview met People.

"Ik weet nog niet zo goed wat ik met mijn leven wil en of trouwen daarin past.” De 37-jarige actrice heeft sinds drie jaar een relatie met de Italiaanse graaf Gian Luca Passi de Preposulo. Volgens Chastain gaat het heel goed met deze relatie en geniet ze van haar Italiaanse partner. "Alles gaat geweldig." Eerder vertelde Chastain dat ze zich geen zorgen maakt over de toekomst. ”Ik zou het prachtig vinden om moeder te worden, maar ben hier verder niet zo mee bezig."

Ook over haar carrière hoeft Chastain zich geen grote zorgen te maken, deze loopt namelijk op rolletjes. Chastain was afgelopen jaar maar liefst in vier films te zien – waaronder de blockbuster Interstellar – en de volgende film staat alweer in de startblokken. Vanaf donderdag 12 februari is Chastain namelijk te zien in A Most Violent Year.



NieuwsFilm

meest populair