Peter Berg vervangt Chandor als regisseur 'Deepwater Horizon'

Chandor is uit de productie gestapt wegens een verschil van mening.

Even terug kwam het nieuws naar buiten dat Mark Wahlberg zich aansloot bij de cast van de rampenfilm Deepwater Horizon van regisseur J.C. Chandor. Het leek erop dat de regisseur met deze film eindelijk een Oscar kon verwachten. Maar die kans zit er voorlopig niet in. Chandor is officieel uit de productie gestapt.

Mark Wahlberg gaat nu opnieuw samenwerken met Lone Survivor regisseur Peter Berg, die Chandor zal gaan vervangen. Lone Survivor was een van Berg's meest effectieve regieprojecten in de laatste jaren en zijn creatieviteit zal zeker goed doen voor het verhaal van Deepwater Horizon.

De film gaat is gebaseerd op de grote explosie op 20 april 2010 die plaats vond op het Amerikaanse booreiland Deepwater Horizon in de Golf van Mexico waarbij elf bemanningsleden om het leven kwamen. Wegens de grote brand en het gevaar kon het platform niet meer gered worden. De Deepwater Horizon zonk twee dagen later. Oliemaatschappij BP had de werkploeg in dienst genomen, zij worden tot op heden grotendeels beschuldigd van de olieramp.



NieuwsFilm

meest populair