Ian McKellen in 'X-Men: Apocalypse'

En Patrick Stewart speelt in de nieuwe Wolverine film.

Het X-Men filmuniversum blijft maar groeien. Volgend jaar gaat Deadpool in première en er wordt gewerkt aan een film over Channing Tatums Gambit. Maar belangrijker zijn de producties X-Men: Apocalypse en The Wolverine 2. Vandaag hebben we groot nieuws over die twee films.

Allereerst is er bericht over de cast van de films. Waar eerder gemeld werd dat Ian McKellens Magneto en Patrick Stewarts Professor X niet in de films voor zouden komen, kunnen we nu iets nieuws melden daarover. Allereerst meldde Stewart dat ”de kans klein is” dat hijzelf in Apocalypse een rol speelt.

Maar: ”Magneto, Ian McKellen, zal daar zeker in zitten,” vertelde Stewart. Zijn eigen rol in het filmuniversum is ook nog niet uitgespeeld. ”Ik kijk erg uit naar een Wolverine film waar we gesprekken over gevoerd hebben, waarin Hugh Jackman en ikzelf samen te zien zouden zijn. Wolverine en Professor Xavier. Dat zou een heel ander soort ‘X-Men’ worden dan de vier films die ik al gemaakt heb.”

Tot slot hebben we nog een mooie teaser van regisseur Bryan Singer, van de set van X-Men: Apocalypse. Hij laat de deur van Cerebro zien, maar schreef erbij dat er ”iets nieuws” mee aan de hand is.



NieuwsFilm

meest populair