Eerste officiële foto 'Spectre'

En bekijk een behind-the-scenes video van de nieuwe James Bond-film.

Er is een eerste officiële foto vrijgegeven van de 24ste film in de James Bond-franchise, Spectre. Daarnaast hebben MGM en SPE een featurette vrijgegeven, waarin ingegaan wordt op de opnames in Oostenrijk. In onderstaande video zie je onder andere Daniel Craig, Léa Seydoux, Dave Bautista en regisseur Sam Mendes terug. De beelden laten zien hoe een van de belangrijkste actiescènes van de film opgenomen wordt.

”We moeten een bijzondere scène maken,” vertelde Associate Producer Gregg Wilson over de opnames in Oostenrijk. ”En dit wordt een van de grootste actiescènes van de film, één van de kroonjuwelen, om het zo te zeggen. Het wordt spectaculair en Oostenrijk leek alles te bieden dat we nodig hadden om dit te kunnen maken.”

”Het ding waar Sam [Mendes] en ik het over gehad hebben, is hoe we iets kunnen maken dat nog beter is dan Skyfall,” voegde Production Designer Dennis Gassner daaraan toe. ”En dat wordt Spectre, en het begin is in elk geval goed. Ik denk dat we de geschiedenis van de Bond-film voortzetten en dingen blijven maken die spannend zijn voor het publiek om te zien. En wat kan nou spannender zijn dan op de top van de wereld te staan?”


In de film komt er een cryptische boodschap uit het verleden van Bond binnen, die leidt tot de ontmaskering van een sinistere organisatie. Terwijl M. strijdt tegen politieke krachten, om de geheime dienst in stand te houden, pelt Bond de lagen van bedrog weg, om de verschrikkelijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

Naast Daniel Craig, Léa Seydou en Dave Bautista zijn er in de film ook rollen voor Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner), Monica Bellucci (Bond-girl Lucia Sciarra), Andrew Scott (MI6-lid Denby) en Christoph Waltz (Oberhauser). Spectre gaat op 6 november in première.



NieuwsFilm

meest populair