Eerste officiële synopsis 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

De productie van de film is nu ook van start gegaan.

De productie van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales is vandaag officieel van start gegaan. Om die reden heeft Disney een eerste synopsis van de film vrijgegeven, die duidelijk maakt wat we mogen verwachten van het vijfde avontuur van de maffe Kapitein Jack Sparrow.

”In een geheel nieuw avontuur komt Captain Jack Sparrow, wier geluk op lijkt te zijn, in grote problemen. Dodelijke geestenpiraten, geleid door Captain Salazar (Bardem), zijn oude aartsvijand, ontsnappen uit de Devil’s Triangle, vastbesloten om elke piraat op zee te vermoorden… waaronder dus ook hem. De enige hoop die Captain Jack heeft om te overleven, is de legendarische drietand van Poseidon, een krachtig artefact, dat zijn bezitter totale controle over de zeeën geeft.”

De film wordt geregisseerd door Espen Sandberg en Joachim Rønning en hoofdrollen zijn er voor Johnny Depp (Captain Jack Sparrow), Javier Bardem (Captain Salazar), Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Golshifteh Farahani, Geoffrey Rush (Barbossa), Kevin R. McNally (Joshamee Gibbs) en Stephen Graham (Scrum). Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales gaat begin juli 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair