Interessante details 'Terminator: Genisys'

Enkele mensen die het scenario hebben gelezen, geven hun mening.

De reacties op de eerste beelden van Alan Taylors Terminator: Genisys waren op z’n minst gemengd. Maar, op de website The Arnold Fans vallen reacties op het scenario te lezen en die scheppen hoop. Hieronder een paar citaten, zonder al teveel spoilers weg te geven.

”Ik denk dat je Terminator Genisys het beste kunt omschrijven als drie actiefilms in één. Allereerst zien we eindelijk de Future Wars. We zien hoe John Connor, Kyle Reese en het verzet het opnemen tegen Skynet. Dat is iets wat Terminator fans al willen zien sinds James Cameron ze een preview gaf in de eerste film.”

”Ik heb het gevoel dat fans teleurgesteld zijn in Arnolds actiescènes, sinds zijn comeback. Dat verandert compleet met Terminator Genisys. Arnold staat vooraan alle grote actie van de scènes die zich in 1984 en het [verwijderd] deel van de film afspelen.”

”De sfeer is erg ruw en opwindend, vooral de future war scènes. Ik kan geen spoilers geven, maar visuele effecten worden echt geherdefinieerd voor de oorlogsscènes aan het begin. Ik hoop echt dat ze het recht aan kunnen doen op het scherm.”

”Dit is anders dan alle andere Terminator-films, in het feit dat het zich niet afspeelt in slechts één tijdsperiode, en dat er niet maar één slechterik is. Nee, de dreiging is groter, met twee bekende Terminator modellen en een reeks anderen in de film, die zich in 3 grote tijdszones afspeelt. De film zal er uniek uitzien en fris en spannend zijn.”

De film gaat al in juli in première. Hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair