Algemeen

Eerste beeltenissen 'Blood Father' met een ruige Mel Gibson

Misdaadthriller van de makers van 'The Town' en 'Assault on Precinct 13.'

door Rik Timmer op 09.03.2015 om 12:26 in Algemeen
Een jaartje geleden lazen we nog dat acteur/regisseur Mel Gibson weer de hoofdrol zou oppakken in een nieuwe film: Blood Father. In de misdaadthriller belichaamt hij een man die uit de bak komt en daaropvolgend zich met zijn vervreemde 16-jarige dochter herenigd. Zij wordt namelijk door een stel drugdealers op de hielen gezeten die bloed willen zien, en Gibson ziet dat liever niet gebeuren. JoBlo heeft bij dezen een eerste officiële foto van de film gedeeld - met onze brede antiheld erop die een gevaarlijke groep mannen benadert. Ook stromen twee andere beeltenissen over het net, zij het in een mindere kwaliteit.


Blood Father wordt geregisseerd door Jean-François Richet, hij is o.a. verantwoordelijk voor de remake van Assault on Precinct 13 met Ethan Hawke en Laurence Fishburne. Het scenario is afkomstig van Peter Craig (The Town, The Hunger Games: Mockingjay). Zoals eerder vermeldt zou de misdaadthriller dezelfde uitstraling als Taken moeten bezitten.

Daarnaast bericht JoBlo dat Lionsgate onderlaatst de distributierechten heeft bemachtigd en dat we binnenkort de eerste bewegende beelden kunnen zien. Naast Gibson zijn er overigens ook rollen voor William H. Macy, Elisabeth Röhm, Diego Luna en Michael Parks. Op het moment bezit Blood Father nog geen releasedatum, alhoewel er op dit jaar gemikt wordt.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Wat ziet die man er badass uit zeg. Ik kijk hier echt naar uit en ik ben blij dat Gibson een comeback gaat maken. Wat hij ook in zijn privé leven gedaan heeft, de dingen die hij gezegd heeft en weet ik het allemaal het is niet goed te praten maar de man is een fantastisch acteur en geweldige regisseur.

Ik heb begrepen dat hij ook weer als regisseur aan de bak gaat, dus dat is ook heel mooi.

Goov25

Avatar

jaime91 "Wat ziet die man er badass uit zeg. Ik kijk hier echt naar uit en ik ben blij dat Gibson een comeback gaat maken. Wat hij ook in zijn privé leven gedaan heeft, de dingen die hij gezegd heeft en weet ik het allemaal het is niet goed te praten maar de man is een fantastisch acteur en geweldige regisseur.

Ik heb begrepen dat hij ook weer als regisseur aan de bak gaat, dus dat is ook heel mooi."

Eens! Mel Gibson kan zo heerlijk bikkelhard wraak nemen (Edge Of Darkness, The Patriot, en natuurlijk Braveheart). Dat gaat ie hier zo te zien ook weer goed doen :E

Paul83

Avatar

Goov25 "Eens! Mel Gibson kan zo heerlijk bikkelhard wraak nemen (Edge Of Darkness, The Patriot, en natuurlijk Braveheart). Dat gaat ie hier zo te zien ook weer goed doen :E"


Volgens mij vergeet je de meest toepasselijke: Payback

jaime91

Avatar

Goov25 "Eens! Mel Gibson kan zo heerlijk bikkelhard wraak nemen (Edge Of Darkness, The Patriot, en natuurlijk Braveheart). Dat gaat ie hier zo te zien ook weer goed doen :E"


Edge of Darkness ben ik niet zo'n fan van. Saaie film vind ik dat. Maar verder ben ik het met je eens.

Goov25

Avatar

Paul83 "Volgens mij vergeet je de meest toepasselijke: Payback"

Tja, die heb ik (nog (zullen we maar zeggen)) niet gezien ;)

Porter

Avatar

Goov25 "Tja, die heb ik (nog (zullen we maar zeggen)) niet gezien ;)"Gaat dat zien! Als je van zijn films houd, behoort payback toch wel tot de betere.

YOLO

Avatar

Paul83 "Volgens mij vergeet je de meest toepasselijke: Payback"

Maar dan is nog de vraag welke versie. ;) Ik heb de bioscoopversie in de bioscoop gezien (vrij logisch) & de Straight Up versie jaren pas later gezien. Ik heb geen voorkeur, beide versies waren prima voor mij.

Solid

Avatar

Bad ass muthafucker! Fuck yeah! Hoop dat hij ooit zijn vikingfilm gaat maken, dat zou fucking awesome zijn! Super regisseur is hij!(en acteur)

Merlin

Avatar

Solid "Bad ass muthafucker! Fuck yeah! Hoop dat hij ooit zijn vikingfilm gaat maken, dat zou fucking awesome zijn! Super regisseur is hij!(en acteur)"
"My name is Uhtred. I am the son of Uhtred, who was the son of Uhtred."

Voor wie niet wachten kan; http://www.rutgerhauer.org/plots/lastkgd.php

Goov25

Avatar

Porter "Gaat dat zien! Als je van zijn films houd, behoort payback toch wel tot de betere."

Ik zet 'm op m'n lijstje Smiley face

NieuwsFilm

meest populair