Eerste beeltenissen 'Blood Father' met een ruige Mel Gibson

Misdaadthriller van de makers van 'The Town' en 'Assault on Precinct 13.'

Een jaartje geleden lazen we nog dat acteur/regisseur Mel Gibson weer de hoofdrol zou oppakken in een nieuwe film: Blood Father. In de misdaadthriller belichaamt hij een man die uit de bak komt en daaropvolgend zich met zijn vervreemde 16-jarige dochter herenigd. Zij wordt namelijk door een stel drugdealers op de hielen gezeten die bloed willen zien, en Gibson ziet dat liever niet gebeuren. JoBlo heeft bij dezen een eerste officiële foto van de film gedeeld - met onze brede antiheld erop die een gevaarlijke groep mannen benadert. Ook stromen twee andere beeltenissen over het net, zij het in een mindere kwaliteit.









Blood Father wordt geregisseerd door Jean-François Richet, hij is o.a. verantwoordelijk voor de remake van Assault on Precinct 13 met Ethan Hawke en Laurence Fishburne. Het scenario is afkomstig van Peter Craig (The Town, The Hunger Games: Mockingjay). Zoals eerder vermeldt zou de misdaadthriller dezelfde uitstraling als Taken moeten bezitten.

Daarnaast bericht JoBlo dat Lionsgate onderlaatst de distributierechten heeft bemachtigd en dat we binnenkort de eerste bewegende beelden kunnen zien. Naast Gibson zijn er overigens ook rollen voor William H. Macy, Elisabeth Röhm, Diego Luna en Michael Parks. Op het moment bezit Blood Father nog geen releasedatum, alhoewel er op dit jaar gemikt wordt.



NieuwsFilm

meest populair