Miles Teller ziet crossover 'X-Men' en 'Fantastic Four' wel zitten

Alleen weet hij niet waar Wolverine en Mr. Fantastic het dan over zouden moeten hebben.

Crossovers gebeuren regelmatig in superheldenland en acteurs lijken daar allemaal wel zin in te hebben. Zo weten we van Hugh Jackman dat hij maar wat graag in een Avengers-film zou spelen, als X-Men Wolverine. Nu blijkt ook Miles Teller wel in te zijn voor een crossover tussen superheldenfranchises.

Hij speelt in de aankomende Fantastic Four-reboot van Josh Trank de rol van Mr. Fantastic en zou graag een crossover zien gebeuren met de X-Men. ”Ik zou graag met Wolverine op avontuur gaan,” aldus Teller. ”Ik zou niet weten waar we het over zouden moeten hebben, maar toch…”

Geruchten over een mogelijke crossover tussen de X-Men en Fantastic Four kwamen op gang, toen bleek dat Simon Kinberg beide filmuniversa mag overzien. Hij liet al eens weten dat er op dit moment niet gewerkt wordt aan een crossover en dat het belangrijk is eerst een gevestigde franchise te maken van de Fantastic Four-films. En daar wordt hard aan gewerkt, want naast de eerste reboot die later dit jaar verschijnt, is een vervolg al gepland voor 2017.



NieuwsFilm

meest populair