Eerste teaser trailer Bond-film 'Spectre'

James Bond neemt het op tegen de sinistere organisatie SPECTRE.

Sony laat er geen gras over groeien, als het aankomt op de promotiecampagne van de vierentwintigste James Bond-film, Spectre. Hieronder is al de eerste teaser trailer van de film te zien, terwijl die pas op 6 november in première gaat. De opnames onder leiding van regisseur Sam Mendes vinden overigens ook nog altijd plaats en duren tot in juni.

Verder is er ook nog een zestal foto's vrijgegeven van de productie, die vooral de nadruk leggen op de opnames in Mexico. Hieronder eerst de trailer, daaronder de foto's.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

James Bond (Daniel Craig) wordt in Spectre benaderd door een onwaarschijnlijke bron met een cryptische boodschap. Dat zet gebeurtenissen in beweging, die hem lijnrecht tegenover een sinistere organisatie met de naam SPECTRE plaatsen. Terwijl M. (Ralph Fiennes) strijdt tegen politieke druk, die de toekomst van MI6 onder druk zetten, komt Bond dichterbij een gevaarlijk geheim dat aan SPECTRE ten grondslag ligt. Als dat eenmaal onthuld is, moet hij de waarde van alles waarvoor hij ooit gevochten heeft, bevragen.

Rollen zijn er naast die van Craig en Fiennes ook nog voor Léa Seydoux (Madeleine Swann), Dave Bautista (Hinx), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner), Monica Bellucci (Bond-girl Lucia Sciarra), Andrew Scott (MI6-lid Denby) en Christoph Waltz (Oberhauser).

Spectre gaat op 6 november in première.

NieuwsFilm

meest populair