Productie 'Pirates 5' toch weer vertraagd

De verwonding van Johnny Depp zorgt voor grotere problemen dan gedacht.

Het zit echt niet mee met de productie van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. De film van regisseurs Espen Sandberg en Joachim Rønning had al te maken met scenarioproblematiek, een bijzonder moeilijk op te stellen opnameschema en tot overmaat van ramp, raakte Johnny Depp tijdens het karten gewond aan zijn hand. Die verwonding zou weinig problemen opleveren, maar blijkt de zaak flink te compliceren.

De productie blijkt twee weken vertraagd te zijn. Voorlopig kan de acteur dus niet acteren, waardoor een crew van 400 mensen niks te doen heeft. Sterker nog: de helft van hen is voorlopig naar huis gestuurd. Naar verluidt moeten de opnames op 14 april hervat worden.

In de film wordt Jack Sparrow (Depp) opgejaagd door dodelijke geestenpiraten, geleid door Captain Salazar (Javier Bardem), zijn oude aartsvijand, ontsnappen uit de Devil’s Triangle, vastbesloten om elke piraat op zee te vermoorden… waaronder dus ook hem. De enige hoop die Captain Jack heeft om te overleven, is de legendarische drietand van Poseidon, een krachtig artefact, dat zijn bezitter totale controle over de zeeën geeft.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales gaat begin juli 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair